מחלבת "טרה" יוצאת במבצע חדש בחודשיים הקרובים, שצפוי להביא את הכריכים שלהם היישר אל הלקוחות, בפרויקט ענק שיתקיים במספר מסעדות נחשבות ונבחרות. הפרויקט הייחודי ייערך בחודשים פברואר-מרץ, בתאריכים 11.2-11.3 במגוון מסעדות ובתי הקפה בכל רחבי הארץ, בהם ניתן יהיה ליהנות ממבחר כריכים ייחודיים בשילוב סדרת הגבינות המיוחדות 'נעם' (מוצרלה אמנטל וגבינה צהובה) של המחלבה העשויות מ-100%רכיבים טבעיים וללא חומרים משמרים, לצד ירקות טריים, תבלינים רעננים ומגוון עשבי תיבול.
רביבה וסיליה', 'מעדניית יום טוב', 'קפה קדוש' ו'כרמים', אלו הם רק חלק מהשמות שייקחו חלק בפרויקט הענק. מחלבת "טרה" המתמחה בייצור מגוון רחב של מוצרי חלב העשויים מ-100% רכיבים טבעיים וללא חומרי משמרים, משיקה פרויקט קולינרי מקורי תחת השם: "כריכי שף נעם".
מבין המסעדות ובתי הקפה המשתתפים ניתן למנות את: "קפה קדוש", "רביבה וסיליה", "ברד סטורי", "בליני", "קיוסקפה", "עץ התות", "כרמים", "הספרייה" ועוד רבים וטובים.
"מעדניית יום-טוב" המפורסמת משוק לוינסקי, בתל אביב תציע כריך על לחם מחמצת מחיטה מלאה, "מוצרלה נעם", ארטישוק צלוי, עגבניות מיובשות, חסה ופרחי היביסקוס בזילוף קל של שמן זית.
רשת בתי הקפה "לחם ארז", תציע במגוון סניפיה כריך של שלוש פרוסות לחם קסטן כהה, ממרח פסטו, פטריות פורטבלו אפויות, סלק אפוי, גבינת "אמנטל נעם", פרוסות עגבנייה ועלי רוקט .
בית הקפה "קפה ציונה" בנס ציונה יציע כריך על בסיס פרצל ביתי, מרוח בסלסה של עגבניות וכוסברה, איולי ארטישוק, כמהין ואבוקדו עם גבינת "אמנטל נעם" וסלמון מעושן.
"קונדטוריה שני", הממוקמת בעיר חיפה ובעיר נשר תציע כריך מלחמניית פרצל עם ממרח לבנה-סלרי, בתוספת לביבות בטטה, טבעות סלק בבלסמי, עלי בייבי וגבינת "מוצרלה נעם". לרשימת המסעדות המלאה כנסו לדף הפייסבוק של מחלבת 'טרה'.