צוות eco life, מגזין הסביבה והחברה של eco99fm, הזמין השבוע TAKE AWAY בריא ממסעדת "zuppa" בתל אביב, המציעה לכם מבחר של מרקים וסנדוויצ'ים, גם לקהל הצמחונים והטבעונים.
מה קיבלנו:
מנות ראשונות:
מרק עדשים הודי
מרק זוקיני צח
מרק ירקות כתומים
מרק גולש
המנות מוגשות בליווי כל מה שיהפוך את המרק שלכם לארוחה מלאה:
שקדי מרק, קרוטונים, אטריות, גבינת פרמז'ן ושמנת חמוצה.
מנות עיקריות:
סלט סלמון צרוב – סלט סלמון צרוב בתבלינים ואצות, חסה, שעועית ירוקה אסייתית, אטריות שעועית, בייבי בוקצ'וי, אבוקדו ומקלוני קצח.
סנדוויץ' טבעוני – מבחר ירקות צלויים וטריים, טפנד זיתים, חצילים קלויים, פיצוחים ועלים ירוקים.
סנדוויץ' חזה עוף – איולי עשבי תיבול, חרדל אגוזים, כרוב ביין אדום, חסה, עגבניה ובצל כבוש.
קינוחים:
פונדנט שוקולד
איך היה:
אריזות - כל המנות הגיעו באריזות קרטון או נייר הניתנות למחזור.
גודל המנה:
המרקים מגיעים בשלושה גדלים לבחירה, גדול, בינוני וקטן, הסנדוויצ’ים גדולים ומשביעים והקינוח מספיק לשני אנשים לא גרגרנים במיוחד.
טריות:
הטריות הורגשה בכל המנות. המרקים הגיעו חמים וצלחו את הנסיעה מתל אביב להרצליה, גם סנדוויץ' העוף הגיע חם.
המנות האהובות:
שתי המנות המנצחות פה אחד ע"י הטועמות: בעזרת המנות הראשונות, מרק הגולש היה המנצח הגדול, ואפילו זכה לכינוי "גולש הכותרת".
בגזרת המנות העיקריות, סנדוויץ' העוף היה המנצח, בעיקר בזכות המרכיב המקורי – כרוב ביין אדום.
מחירים:
ראשונות: 22-60 שקלים תלוי בגודל המנה
עיקריות: 36-42 שקלים
קינוח: 13 שקלים
ארוחה לא יקרה יחסית, מנות משביעות, גדולות וטריות, שמתאימות מאוד לימי החורף הקרים.