צוות eco life מגזין הסביבה והחברה של eco99fm, הזמין השבוע TAKE AWAY בריא מ"הבוטקה" בתל אביב, המציע לכם ארוחה גדולה ומשתלמת
מה קיבלנו?
מנות ראשונות:
סלט בריאות - אבוקדו, סלק, שרי, גזר, צנונית, סלרי, חסה, בצל סגול, גרגירי חומוס, צפתית, ג'עלה, רוטב שמן זית ולימון.
סלט פסטה קרה - פסטה, פסטו, פטה, עגבנייה, מלפפון, חסה, בטטה, מלפפון חמוץ, רוטב ויניגרט בזיליקום.
המנות הוגשו בליווי לחם וחמאה. את סלט הבריאות ניתן להזמין גם בגרסה טבעונית, פשוט מחליפים את גבינת הפטה בקוביות טופו.
מנות עיקריות:
כריך פטריות ולבבות קישוא - שמפיניון, פטריות פורטובלו, לבבות קישוא, בצל ירוק, פסטו, נבטים, עגבנייה.
סנדוויץ' טונה אבוקדו ובטטה - סלט אבוקדו, סלט טונה, מלפפון, חסה.
"עופוקדו" - סלט אבוקדו, חזה עוף מתובל, בצל מטוגן, חסה.
לצד הסנדוויצ'ים הוגשו זיתים, שמוסיפים עוד לחווית הטעם.
קינוחים:
מאפין חמוציות
עוגיית אלפחורס
בראוני ביתי
איך היה?
אריזות: הסלטים הגיעו בכלי פלסטיק הניתנים למחזור. הסנדוויצ'ים הגיעו בשקיות נייר שומרות חום.
גודל המנה: כל המנות גדולות ומשביעות. את הסנדוויצ'ים הקרים ניתן להזמין בשני גדלים - שלם או חצי. הקינוחים בגודל שסוגר בדיוק את המקום שנשאר בבטן אחרי הארוחה.
טריות: המנות הגיעו טריות, האוכל החם נשמר חם בזכות האריזות.
המנות האהובות: נבחרו פה אחד על ידי הטועמות - בגזרת המנות הראשונות, סלט הפסטה העשיר זכה לציון גבוה יותר. בגזרת המנות העיקריות, סנדוויץ' ה"עופקדו" היה המנצח. איזה כיף שהאבוקדו חזר אלינו.
מחירים:
ראשונות: 33 שקלים
עיקריות: 17-38 שקלים.
קינוח: 8-12 שקלים
צילומים: אורי ורונית