דוקטור מאיה רוזמן היא תזונאית קלינית המגישה ב"103FM" תוכנית ייעוץ בנושאי תזונה נכונה ודיאטה. במסגרת התוכנית היא משתפת את המאזינים במתכונים מומלצים, מזינים ובריאים. והפעם, כרובית "מוקרמת". מנה טעימה, פשוטה שיכולה להיות ארוחת ערב מושלמת לכל דיאטה - תוך חצי שעה.





מרכיבים


כרובית בינונית, קופסת קוטג' 5% שומן, כפית מיונז, כפית אבקת מרק בצל או פטריות, כפית שום גבישי, כפית פסטו בזיליקום (אם אוהבים).



אופן ההכנה:


1) לוקחים כרובית בינונית, מפרקים לפרחים גדולים.


2) מבשלים במים רותחים בערך עשר דקות.


3) מערבבים קופסת קוטג' 5% שומן, עם כפית מיונז, כפית אבקת מרק בצל או פטריות, כפית שום גבישי, כפית פסטו בזיליקום.


4) כשהכרובית מרוככת מסננים מהמים ומסדרים את הפרחים על נייר אפייה בתוך תבנית.


5) יוצקים את התערובת על פרחי הכרובית.


6) אופים ב-180 מעלות, בערך 20-25 דקות.



בזמן האפייה הקוטג' נמס ויוצר מרקם מוקרם וזה ממש טעים.


אפשר לאכול חצי מהתבנית הזו כארוחת ערב בכל דיאטה.