ערב הסילבסטר בפתח וכמו בכל שנה צפויים עשרות אלפי בליינים להסתער על מקומות הבילוי, הברים והמסעדות, עניין שיוצר גם חגיגת פקקים בכבישים, עומס כבד בכל המקומות ולרוב גם "מס הסילבסטר" שמקומות הבילוי והמסעדות נוהגות לגבות בעבור הארוחות והתפריטים בערב זה.
אנשי מסעדת דלידה ויקב תבור חברו לשיתוף פעולה מקורי וחד פעמי תחת הכותרת "כמעט סילבסטר", קונספט שובר מוסכמות שיתקיים שבוע לפני ערב השנה האזרחית החדשה  ויכלול את כל האלמנטים הקשורים לסילבסטר עם טוויסט קטן והרבה הפתעות. כך למשל תיערך הספירה המסורתית לאחור שבסופה הנשיקה המסורתית, אלא שבמקום שתתרחש לפני חצות הליל, באירוע "כמעט סילבסטר" הספירה לאחור תתקיים ב"כמעט חצות" 10 שניות לפני השעה 23:00 בלילה. 
תפריט מנות הספיישל שהוכן לקראת האירוע: 

מנת קריסטלים כבושים, קרם אבוקדו, חול ים, סליקורניה 68 שקלים 
דוברסול צלוי, ירקות שרופים, רוטב חמאה לבנה 148 שקלים 
סינטה על העצם, ירקות אפויים, ציר בקר 164 שקלים  
רביולי שוק אווז, קרם תפוחים, בצל בשמאלץ, ציר אווזים 88 שקלים 
קוקטייל גרין ג'ין, "דלידה בר". צילום: אנטולי מיכאלו
קוקטייל גרין ג'ין, "דלידה בר". צילום: אנטולי מיכאלו
 
תפריט האלכוהול:
מוסקטו תבור – "כמעט מבעבע" 100/32 שקלים 
אקס רוזה, צרפת "כמעט שמפניה" 39/150 שקלים 
ריוחה קריאנזה, לופז דה הארו, ספרד "כמעט קברנה" 42/160 שקלים 
פיאנו, סנזה, איטליה "כמעט גוורץ" 40/155 שקלים
סופה, תבור 160/42 שקלים
הערב יתקיים ביום ראשון 24/12/17 ויתחיל ב- Happy Hour בין השעות 17:00-19:00  (50% על התפריט למעט קינוחים ושתיה). ספיישלים יוגשו החל מהשעה 19:00. הספירה לאחור והנשיקה הכמעט מסורתית תיערך לקראת השעה 23:00.