קוקטייל מסוג מוחיטו שהתחפש ללגונה כחולה
מרכיבים:
50 מ"ל בקרדי רום לבן
25 מ"ל ליקר תפוזים כחול
30 מ"ל ליים סחוט טבעי
25 מ"ל סירופ סיגליות (ויולט)
אופן הכנה:
מערבבים את המרכיבים וסוגרים בספלאש
מנהטן שהתחפש לדאקירי
30 מ"ל רום מיושן 8 שנים
30 מ"ל מרטיני רוסו
10 מ"ל מרסקינו שרי
10 מ"ל שרי הרינג
10 מ"ל מנדרין נפוליאון
10 מ"ל מיץ ליים סחוט
2 דש (שפריץ) אנגוסטורה ביטרס
אופן הכנה:
מרטיני מלוכלך שהתחפש לסזארק
מרכיבים:
40 מ"ל בומביי ספייר ג׳ין
20 מ"ל לילט בלאן
20 מ"ל מרטיני אקסטרה דריי
15 מ"ל ריקרד
2 דש פיישוד'ס ביטרס
כפית קטנה של מי זיתים
אופן הכנה:
מרכיבים:
50 מ"ל יגרמייסטר
30 מ"ל רום מיושן 8 שנים
20 מ"ל אורג'ה
20 מ"ל מיץ לימון סחוט
2 דש אנגוסטורה
אופן הכנה:
בחטיבת האלכוהול של טמפו משיקה את ביפאיטר 24, ג'ין בצבע אדום להבה בוהק. ביפאיטר 24 מיוצר בתהליך שכולל שני סוגי זיקוק: זיקוק עמודי שמנקה את התזקיק, וזיקוק דודי שמעניק רבדים עמוקים של חומר הגלם. 12 רכיבים בוטניים שלוקטו ברחבי העולם מושרים בדוד הזיקוק העשוי נחושת למשך 24 שעות, ומעניקים לנוזל טעמים וארומות עשירים, שמצדיעים לתרבות התה האנגלית. ד
הכל גולד
מחיר: 99 שקלים