כוחות כיבוי אש גדולים מתחנת תל אביב עבדו במשך שעות ארוכות על מנת להשתלט על האש שפרצה במסעדת "מול ים" בנמל תל אביב כנראה בשל כשל חשמלי במקרר שבמטבח המסעדה.



לפנות בוקר הושגה שליטה על האש לאחר שהיה חשש שתתפשט למקומות נוספים. שני צוותי כיבוי נוספים נשארו על מנת לוודא שהאש כובתה ושאין שאריות בעירה.




המסעדה נשרפה לחלוטין. צילום: אבשלום ששוני


מתחנת כבאות והצלה תל אביב הגיעו חוקרי שריפות ונפתחה חקירה לבירור נסיבות השריפה. למקום נגרם נזק כבד והכניסה אליו חסומה.



מסעדת "מול ים" הוקמה בשנת 1995 על ידי שלום מחרובסקי. למסעדה יש שף קונדיטור והיא מתמחה בדגים, פירות ים ומעט בשר. פירות הים והדגים מוטסים למסעדה שלוש פעמים בשבוע מרחבי העולם. 



המסעדה לאחר השריפה. צילום: אבשלום ששוני