התרחיש המועדף על נתניהו? האופוזיציה קיבלה חדשות גרועות עבורה

יו"ר כחול לבן, ח"כ בני גנץ, ביקר בתוכנית "קובנוביק" בכאן 11 את ראש הממשלה נתניהו: "אחראי לכל מה שיש פה לטוב או לרע ב-17 שנים האחרונות". וגם שלח מסר ברור לגבי הבחירות

לוגו מעריב צילום: מעריב אונליין
עקבו אחרינו
יאיר לפיד, אביגדור ליברמן
יאיר לפיד, אביגדור ליברמן | צילום: מרק ישראל סלם
2
גלריה

לשאלת קובן, האם נתניהו היה צריך לקום וללכת, בהתייחס לכך שגנץ הצהיר בעבר שהוא מוכן לשבת איתו, ענה: "התשובה היא כן הוא צריך ללכת. ואני חושב שהוא צריך ללכת בקלפי. אני הוצאתי חוק על הגבלת כהונת ראש הממשלה, וחשבתי שמזמן היה צריך ללכת לבחירות, ומדינת ישראל חייבת הנהגה שזוכה לאמון הרחב ביותר האפשרי. אני מכיר בעובדה שיש ציבור בוחר והציבור הזה, מן הסתם, ישפיע על מה שקורה בבחירות, ואני לא מוכן להשאיר את הממשלה הזו, לא משנה מי עומד בראשה, בידיים של קיצוניים".

בני גנץ
בני גנץ | צילום: צפריר אביוב, פלאש 90

גנץ גם התחייב בראיון לקובנוביק: "אני לא פורש. אני אתחזק, אני מרגיש את הציבור אנשים רוצים את זה. אני מציע להתאזר בסבלנות אני מציע לחכות לסקר האחרון - לבחירות".

תגיות:
בני גנץ
/
יאיר נתניהו
/
בחירות
/
כחול לבן
/
נתניהו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף