מדבקות האיכות של "סנהדרינק" הופכות במהירות לסימן שמעיד טוב מכל: כאן מוזגים בירה איכותית מהחבית!
בוויסקי, קוניאק, או וודקה למשל, זה לא היה קורה: לג'וני ווקר יש את אותו טעם בכל פעם ששותים אותו, כך גם לקורבזייה או לגריי-גוס, אבל מה תגידו על בירה? כמה פעמים יצא לכם שהזמנתם קרלסברג, טובורג או גולדסטאר וגיליתם שהטעם שונה מאוד מזה שהכרתם? ספק אם יש עוד משקה בבר שתלוי עד כדי כך במסירותו של הצוות: משלב אכסון החביות, שמירה על תקינות וניקיון הצנרת, טמפרטורה נכונה, מזיגה מודעת – ולא פחות חשוב, ניקיון הכוסות וצורתן, כשגם חיוך אדיב ומשהו בצד לנשנש לא יזיקו כמובן. לכן במהלך השנה האחרונה החל צוות סנהדרינק "לפשוט" על פאבים, ברים ומסעדות ולבדוק איך הם מטפלים בבירה שלנו, כאשר כל מקום שנמצא מצטיין, זוכה לתו-איכות מיוחד, בעוד מקום שמפגין קצת פחות כבוד לבירה, מקבל רשימה של הסעיפים הטעונים-שיפור, רשימה שבצידה הבטחה: לבוא שוב בקרוב.
רוצים לדעת עוד על הפרמטרים שמנחים אותנו בקביעת איכות המזיגה? קראו עוד:
https://www.maariv.co.il/sanedrink - סיירת הבירה
רוצים לקרוא על המקומות שכבר ביקרנו בהם? כנסו לרשימה באתר סנהדרינק:
https://www.maariv.co.il/sanedrink - כל הביקורות
רוצים להזמין אותנו לפאב שלכם או לזה שאתם נוהגים לבלות בו? שלחו לנו מייל: