סמואל אדמס בלאק לאגר עושה עליה לארץ הקודש. טל חוטינר חושב שמדובר בבירה כהה, מאוזנת ולא מעצבנת
בימים אלה הגיעה לארץ סמואל אדמס בלק לאגר, בירה מסדרת הברומייסטרס קולקשיין של המבשלה המפורסמת. סמיואל אדאמס היתה מאז ומתמיד מהמבשלות המובילות בחדשנות ובאיכות בארצות הברית, ומבשלי הבירות שלה נחשבים למובילי טרנדים וסגנונות. הבירה המובילה של המבשלה היא כמובן הבוסטון לאגר שמיוצרת על פי מתכון בווארי מהמאה ה-19. פרט אליה מיוצרות במבשלה עוד שלוש סדרות: הסדרה העונתית, סדרת האקסטרים (אוטופיה, הבירה בעלת אחוז האלכוהול הגבוה ביותר 27%, היא חלק ממנה) וסדרת הברומייסטר אליה משתייכת הבלק לאגר. הבירה המדוברת היא לאגר כהה ,או אפילו שחור, בסגנון גרמני קליל יחסית. הבירה נטעמת כלאגר יבשה עם מעט מתיקות המגיעה מהקלייה הארוכה והזהירה. שלא כמו מיני בירות כהות אחרות כאן אין מרירות כמעט והבירה מאוזנת ביותר. לבירה 4.8% אלכוהול והיא מבושלת ממבחר סוגי לתת - כמו מיוניק פייל, וויימן דהוסקד קאראפה - וכשות בוארית משובחת. בשורה התחתונה – בירה כהה, מאוזנת ולא מעצבנת (14-12 שקלים לצרכן).