הכתבה נכתבה בשיתוף בני וזנה יועץ עסקי

הסוד של יועצים עסקיים שיקח את המסעדה שלכם קדימה: יצירת חווית לקוח בלתי נשכחת! 
יועצים עסקיים שמתמחים בתחום המסעדות שמים דגש מיוחד על חווית לקוח מעולה. נכון, שגם אתם בתור בעלי המסעדה פועלים על מנת לייצר חווית לקוח מצוינת, אך ליועצים מנוסים יש כלים רבים שהם מכירים היטב שיהפכו את חווית הלקוח לבלתי נשכחת. הנה כמה עקרונות שמובילים את היועצים העסקיים ביצירת חווית לקוח בלתי נשכחת! 

שירות לקוחות מותאם אישית
יועצים בתחום המסעדות יודעים להעריך ולשפר את חווית הלקוח, מהברכה בכניסה ועד רגע היציאה. הם עוזרים לבנות תרבות שירות שמותאמת לצרכים של הלקוחות ומבטיחה חוויה זכורה. לכן ייעוץ עסקי למסעדות ישים דגש מיוחד על יחס אישי ומזמין לכל איש שנכנס למסעדה. 

הכשרת הצוות לטיפול חכם בלקוחות
כדי לייצר חווית לקוח מושלמת חשוב מאד שהצוות יהיה מעורב. צוות שמציע חיוך, יודע איזה שאלות לשאול ואיך להתייחס לכל לקוח שנכנס למסעדה בצורה אישית הוא צוות מעולה. אנשים אוהבים ונהנים מחיבור אישי גם כשהם באים לאכול. אם תשכילו לייצר להם חוויה מסבירת פנים הם ירצו לחזור שוב ושוב ואף ימליצו לחברים. 

יועצים עסקיים טובים יודעים את זה היטב ויתנו לכם כלים כיצד להכשיר את הצוות שיהפכו את העובדים שלכם לנותני שירות מקצועיים ונעימים. הם יתנו לכם טיפים איך להוביל את הצוות ורעיונות כגון תוכנית בונוסים לצוות ויצירת אווירת עבודה מהנה שתוביל לאווירה טובה במסעדה כולה. כדי להתחיל תהליך לכיוון הצלחת המסעדה שלכם תוכלו למלא טופס אבחון עסקי בחינם. טופס זה יהווה נקודת פתיחה מצוינת לתהליך שימקם את המסעדה שלכם בחוד החנית של המסעדות באיזור! 

עיצוב חווייתי
יועצים טובים מסתכלים על כל חווית הלקוח בצורה מורכבת ורואים את התמונה הגדולה. לכן, הם מבינים גם את החשיבות של עיצוב פנים ואווירה במסעדה, ויודעים איך ליצור מרחב מיוחד, נעים ומזמין. 

שיפור התפריט
יועצים יודעים כיצד לנתח את ביצועי המנות בתפריט ולהמליץ על מנות שמשפרות את הרווחיות. הם מבינים כיצד ליצור תפריט מאוזן שמשלב בין מנות רווחיות למנות שמושכות לקוחות. תחום המסעדנות בארץ מלא בתחרות ולכן אתם תרצו לייצר תפריט שמציע ללקוחות חוויה יחודית, שתגרום להם לזכור את המסעדה שלכם. יחד איתכם או עם השף הראשי, ישים היועץ העסקי דגש על הנושא. 

תגובה לשינויים בשוק שתשפיע על חווית הלקוח
יועצים בתחום המסעדות יודעים איך לזהות מגמות ושינויים בשוק המזון בני וזנה מומחה להתאים את העסק למגמות אלו, בין אם מדובר בשינויים בצרכי הלקוחות, בטכנולוגיה או במתחרים.

לסיכום, הסוד של היועצים העסקיים בתחום המסעדות טמון ביכולתם להבין לעומק את הכוח של חווית הלקוח ולפעול בצורה מקסימלית לשיפור חווית הלקוח, כל זאת תוך התאמה לצרכים ולמטרות הספציפיות של כל מסעדה.

הכתבה נכתבה בשיתוף בני וזנה יועץ עסקי