השף גיא גמזו חנך השבוע מקום חדש, בלוקיישן מרכזי ובמבנה יפייפה לשימור. הלנה היא בר מסעדה, שמכניס אתכם לחווית אירוח אלכוהולי- קולינרי - אומנותי.
בר היין- מסעדה הוא פרי שיתוף פעולה ראשון, מסקרן ומבטיח בין מסעדן, שף ומיקסולוג ותיקים ומוערכים: איציק חנגל, שלו מקומות רבים במוסדות תרבות וחינוך בעיר ("פאסטל", "סטודיו קפה", "בית אריאלה", "דובנוב 8", "ריבר סייד"), השף גיא גמזו ("אריא", "NUNUNU", "בינגו בורגר") והמסעדן והמיקסולוג מוש בודניק ("סושיאל קלאב", "מידל בר" בשרונה ומותג הקוקטיילים המבוקבקים "Amor").
במקום תפריט יין עשיר, עם כ-80 תוויות שונות (15 מהן פתוחות לכוסות) מאזורי יין שונים, עולם חדש בצד עולם ישן, בהם שמפניה, פט נט, יינות מינרליים, פרחוניים, עמוקים וארומטיים. לא רק יין יש ב"הלנה", אלא גם משקאות שכיף לשתות לפני או תוך כדי האוכל עם מבחר גדול של משקאות מבוססי ורמוט ושרי, פרי שיתוף פעולה עם מעבדת הקוקטיילים הארטיזנלית 'Liquidium'. "לצד קוקטיילים קלאסיים ואינטרפטציות של המקום על קלאסיים.
בגזרת האוכל יש תפריט המשלב פשטות עם תיחכום ובעיקר תחושה של אפריטיבו ספרדי אמיתי : שרימפס בקציפת פאייה, אויסטרים מבראטן, טרטר דג באחו בלאנקו, ספגטי בחמאת אנשובי, שפע של שרקוטרי וגבינות, ססינה ומנצ'גו, חמון ומלון, גבינה רכה עם ריבת תות ופלפל שחור וכמובן פינצ'וס.
הלנה, שד' תרס"ט 6 תל אביב, ראשון עד שבת 18:00-00:00