מגיל קטן אנחנו מכירים אותו - הביג מאק של מקדונלד'ס. ההמבורגר של רשת המזון המהיר שמסמל אותה יותר מכל.
"הנאה גדולה": המסעדה שהפתיעה את פרופ' רפי קרסו
סובלים מהשרב הכבד? כך תכינו גלידה בקלות ובמהירות
הרוטב הייחודי של הביק מק יוצר לראשונה בשבת 1968. מאז, במהלך השנים המתכון השתנה מספר פעמים, אך לבסוף חזר לזה המקורי.
במהלך השנים, רבים ניסו להשיג את המתכון שנשמר בסודיות מוחלטת, בניסיון להכין אותו ביתית. כעת, מספר מתכונים התפרסמו ברשת. כנראה שלא מדובר במתכון המקורי עצמו, אך ללא ספק אלו הקרובים ביותר.
מרכיבים:
1 כוס (300 גרם) מיונז
רוטב רליש (רוטב על בסיס מלפפון חמוץ שמכיל מלפפון חמוץ קצוץ)
2 כפיות חומץ לבן
קורט פלפל לבן
2 כפיות חרדל עדין
1 ½ כפיות אבקת בצל
1 ½ כפיות אבקת שום
½ כפית פפריקה מעושנת מתוקה (פימנטון)
אופן ההכנה:
1. שופכים את כל המצרכים לקערה ומערבבים.
2. מכסים את הקערה ומכניסים למקרר למשך הלילה.
3. מערבבים מספר פעמים בזמן שהקערה עדיין במקרר.
קחו לכם מתכון נוסף שהתפרסם ברשת
View this post on Instagram