היום הבינלאומי שמציין את יום האהבה מתקרב אלינו בצעדי ענק. סקרתי עבורכם את כל האפשרויות שיש ברשותם על מנת לציינו. בין אם ע״י רכישת מתנה לבן או בת הזוג ובין אם בדייט זוגי אוהב ומפנק. וכמובן יש את הרומנטיקנים מבינינו שיגידו, למה לבחור בין השניים אם אפשר גם וגם?אז תנו לי לספר לכם על כל האפשרויות שבעיניי הן הכי שוות, ואתם רק תצטרכו להחליט:
1. קולקצית יום האהבה של רשת הקונדטוריות ׳רולדין׳:
אם חשבתם לפנק את אהוביכם במשהו מתוק עם יחס אוהב, רשת ׳רולדין׳ משיקה עבורכם ולכבוד יום האהבה קולקציה מתוקה ומלאה באהבה.
יום האהבה ודווקא השנה בצל מציאות המלחמה, מקבל משמעות עמוקה יותר. היום הזה שמצויין כמידי שנה ברשת הקונדיטוריות ׳רולדין׳, הוא בידיוק הזמן להעריך את האנשים החשובים בחיינו, להנות מכל רגע של ביחד, ולהוקיר תודה על האהבה הקיימת.
אז ממש רגע לפני שאתם הולכים לרכוב מתנות לאהוביכם, קבלו את הקולקציה הלבבית והמיוחדת שתחמם ותמיס כל לב שיזכה לקבל אותה.
בין מוצרי הקולקציה:
עוגת "מון שרי":
שכבות של מוס שוקולד מריר וביסקוויט שוקולד בציפוי גלאסז' של דובדבני אמרנה. מחיר 65 ₪
עוגת לב "מרקיז שוקולד":
עוגה נימוחה של מוס שוקולד קרמל וקרנץ' נוגט. מחיר 65 ₪
מארז 4 פטיסרי:
ארבעה סוגי קינוחי פטיסרי לבחירה: Pure Chocolate, פטיסרי אישי פרזייה, פטיסרי פיסטוק, קרמליו, מילפיי אישי, סופלה. מחיר החל מ-122 ₪
סוויט ברי :
קריספי שוקולד לבן, מרנג אגוזי לוז, קרמו פטל ורדים, מוס מסקרפונה ושונטי שוקולד לבן - מחיר 85 ₪, במהדורה מוגבלת עד גמר המלאי.
* להשיג בסניפי הרשת ובאתר: https://www.roladin.co.il/
2. וולנטיין בסלון יווני:
אם אתם מחפשים לחגוג את יום האהבה בקונספט של יוון, ממש כמו באתונה - מסעדת ׳הפופ אנד פופ׳ היא המקום המושלם עבורכם.
סלון יווני והשף גיא פרץ מציגים את הגרסה שלהם לערב רומנטי בטברנה הכי שמחה בישראל. תפריט שף עם מנות ספיישל רומנטיות במיוחד ותואמות לחלוקה זוגית. זאת לצד מופע יווני משותף של הזמר רפאיל מוראיטיס מסלוניקי והזמרת ארינדה דימה מאתונה, נגן בוזוקי עם מוזיקה באווירה רומנטית, שלל של פרחים וצלחות שבירה שרק הולכים להוסיף לאווירה.
התפריט של השף גיא פרץ, ובמחיר של 350 ש״ח לסועד וכולל:
פתיחים: בייגל קולורי יווני, סט ממרחים ; סלקים צלויים בלבאנה וגרידת לימון; ספייסי טונה אדומה על מיני פיתה גירוס; סלמון כבוש, צלפים , בצל מוחמץ וצזיקי; סט מאזטים יווני: טירוקפטרי, פאנזארו סלאטה, קרם פטה בדבש ופיסטוק; חציל יווני בגריל, יוגורט יווני, טחינה גולמית ; סלט יווני קלאסי עם פטה מוקצפת.
מנות פתיחה חמות: פלטה יוונית: דולמאדס ברימונים, לביבות כרישה וזוקיני על צזיקי, חציל פריך, פלפל שושקה על פחמים, צ'יפס ירקות פריכים; מאפה גלטובורק עם תרד פטה ובצלים; ״סוכריות״ פילו , פטה וריבת בצל , בדבש ואורגנו יווני; אצבעות מוצרלה פריכות על ריבת שרי ואוזו פלומארי.
עיקרית זוגית: פילה בר ים בקראסט פיצוחים, סובלאקי סלמון על פחמים, מחבת קבב לוקוס בעגבניות ופלפלים שרופים. פולנטה סטיקס, תפו"א מדורה ופינוקים של השף.
לקינוח: חגיגת קינוחים של אהבה.
כתובת – שדרות אלי לנדאו 60, הרצליה.
שעות פתיחה: א׳ עד ד׳ 18:00 עד 23:00, חמישי 18:00 עד 00:00, שישי 12:00 עד 15:00.
3. ווולנטיין דיי בפופ אנד פופ:
ערב רומנטי במיוחד במסעדת פופ אנד פופ בקומה ה-14 במגדלי הארבעה, הופעה מיוחדת ורומנטית של הכנרת עדן יחד עם הזמרת גאיה שאקי, מנות ספיישל של השף שחף שבתאי, קינוח ספיישל של השף קונדיטור עופר בן נתן, קוקטייל ספיישל לערב יום האהבה וגם – על כל שולחן תחכה לזוגות מעטפת מזל, כמיטב המסורת הסינית, בה כותבים שאיפות וחלומות, פותחים בעוד שלושה חודשים ובודקים מה התגשם.
תפריט ספיישל:
משולש קראנץ' ברווז – 80 ₪
כרישה , ברווז בתבלין עראייס, סאקה , איולי תפו"א שרוף
כדורי אנטריקוט ופיסטוק – 89 ₪
גריל אנטריקוט , לימון גראס , חמאת בוטנים אינדונזית, דפי אורז בסאקה
קינוח זוגי – 64 ₪
סנט אונורה איספהאן בשילוב טעמים רומנטי של פטל, ליצ'י ומי ורדים
קוקטיל ספיישל Kiss from a rose
ג׳ין, יין רוזה ופרחי לילך
Pop & Pope
כתובת: מגדלי הארבעה, בניין דרומי קומה 14, הארבעה 28, תל אביב. טלפון: 03-759-5000
שעות פעילות: ב׳ עד ה׳ 12:00-15:30, 18:00-00:00
ו׳ - 18:00-00:0
שבת - 12:00-15:30 18:00-00:00
4.וולנטיין צהוב במסעדת סיטארה:
מסעדת סיטארה בוחרת ביום האהבה הבינלאומי לצבוע את המסעדה בצבע המודעות להשבת החטופים. השנה במקום ורדים אדומים, המסעדה כולה תקושט בפרחים צהובים כחלק משיתוף הפעולה עם אקילה השוזרת של "מיסטיק רוז" ומנות ספיישל יוגשו לסועדים מחומרי גלם צהובים כמו תירס, אננס וכו'. כמו כן, המסעדה רכשה מאות סיכות צהובות שיחולקו לסועדים ועשרות דסקיות שיענדו כלל אנשי הצוות - כל הכסף מרכישת הסיכות והדסקיות הועבר כתרומה למטה המאבק להשבת החטופים.
תפריט ספיישל :
סשימי אינטיאס - ויניגרט שרי צהובות, שמנת חמוצה, צ׳ילי חריף ועלים פריכים 78 ₪
פרחי קישוא צהובים ממולאים בגבינת בושה עיזים וריקוטה 67 ₪
אנילוטי תירס - קרם תירס, פטריות יער וקרם פרמז׳ן 76 ₪
רביולי אננס קר - ממולא בטרטר דג לבן ועשבי תבלין, צ׳ילי, שמן זית בלאדי 72 ₪
בוראטה - מיקס שרי צהובות ועגבניות מגי , בלסמי מיושן 66 ₪
קינוח - פבלובה טרופית – עם אננס ומנגו 62 ₪
רוזנבלום הרצל 8, בנייני סי אנד סאן, תל אביב.
03-6996633, שעות פתיחה: 12:00 ועד חצות