OOMAI, רשת הסושי והדלי היפני המובילה בסגנון Grab and Go, פותחת את הסניף הרביעי שלה, במיקום חדש ומרכזי ברחוב דיזינגוף  94 (כיכר דיזינגוף) בתל אביב. הסניף החדש מצטרף לשלושה סניפים מצליחים נוספים בת"א ור"ג ומציע לתושבי תל אביב ולמבקרים חווית סושי מהירה, טרייה ואיכותית.

הרשת, שהוקמה במטרה לספק פתרון מהיר ובריא לארוחות צוהריים וערב, ארוחות עסקים ומגשי אירוח מרשימים, מתמקדת בהכנת סושי טרי מדי יום מחומרי גלם איכותיים וטריים. הסגנון Grab and Go מאפשר ללקוחות לבחור ממגוון רחב של מנות סושי ולהמשיך את יומם בקלילות. במקום ניתן למצוא מגוון משקאות יפניים, גיוזה במילויים שונים, רולים מסורתיים ויצירתיים, סלטים יפניים לצד קומבינציות מיוחדות ומנות טבעוניות ונטולות גלוטן, שמתאימות לכל טעם. ליהנות מארוחת סושי משובחת בזמן קצר, בלי להתפשר על האיכות והטעם.

הבשורה היפנית בישראל  (צילום: יחצ)
הבשורה היפנית בישראל (צילום: יחצ)

בנוסף לסושי האיכותי, OOMAI מציעה ללקוחותיה חוויה קולינרית יפנית רחבה יותר, הכוללת מגוון חטיפים יפניים ייחודיים. בין החטיפים ניתן למצוא חטיפי אצות במגוון טעמים, פניני טפיוקה להכנה ביתית, ממתקים בטעמי מאצ'ה ושומשום שחור. בגזרת הקינוחים ניתן למצוא קינוחים אישיים וגלידות מוצ'י, קינוח יפני מסורתי הכולל כדורי גלידה מצופים במעטפת דקה של אורז דביק, המגיעה במגוון טעמים מרעננים כמו מנגו, קוקוס ושוקולד.

הסניף החדש ברחוב דיזינגוף מתאפיין בעיצוב מודרני ונעים בצבע ורוד בוהק המזוהה עם המותג. "אנחנו נרגשים לפתוח את הסניף החדש שלנו בדיזינגוף, אחד הרחובות המרכזיים והאהובים בתל אביב," אמר שמעון באבו, מבעלי רשת OOMAI. "המטרה שלנו היא להנגיש את הסושי האיכותי שלנו לכמה שיותר אנשים ואנחנו מאמינים שהמיקום החדש יאפשר לנו לעשות זאת בצורה הטובה ביותר".