מסעדת פופ אנד פופ והשף שחף שבתאי מזמינים אתכם למסורת חדשה שאין דומה לה.
בכל יום שני השף וצוות המטבח – הכולל גם טבחים וטבחיות שהגיעו מסין – ייקחו אתכם למסע קולינרי במחוז אחר בסין, תוך שימוש בטכניקות וחומרי גלם שונים ומגוונים. כאשר כל שבוע חלל המסעדה יעוצב באווירה סינית אותנטית, עם תאורה אדומה מסורתית ומופע מרהיב של צוות רקדנים מהמזרח. חוויה ייחודית שתביא את המטבח הסיני האותנטי ישירות אליהם לשולחן באופן הממכר והמרהיב ביותר!

צ׳אינג ג׳אנג יוו (צילום: יריב אלדד)
צ׳אינג ג׳אנג יוו (צילום: יריב אלדד)

מוכנים לזה? כי תתכונו לערב מהסרטים שכולו בקלאס. ערב בלתי נשכח של חווית טעמים קולינרית יוצאת דופן! חוויה שלא תשאיר אף סועד אדיש.
ערב שיחשוף אתכם להכיר ולטעום את המטבח הסיני העתיק, את מחוזות סין השונים ואת הטעמים הנפלאים של סין המסתורית והקולינרית. אם להגיד את האמת, למשך כמה שעות הרגשתי בטיול בשנגחאי. השילוב של עיצוב המסעדה, הרקדנים, וההשקעה בפרטים הקטנים יצרו ערב בלתי נשכח. האווירה המיוחדת והמנות שהוכנו בקפידה, עברו את כל רף הציפיות והשאירו אותי ללא מילים! 

בערב הפתיחה, הדגש היה על המטבח של שנחאי המאופיין במספר רב של מנות דגל שאותן מכינים מכמה מרכיבים עונתיים. המטבח ידוע במגוון רחב של שיטות בישול כמו אידוי, טיגון, בישול, טיגון-ערבוב (הקפצה), טיגון מהיר, טיגון עמוק, הרתחה, השריה, עישון וצלייה. הטעמים היו טריים, מעודנים, מתקתקים ומעט מאוד פיקטניים בידיוק כמו שמאפיין את המטבח של שנגחאי. הדגש, הרצון וההשקעה בניסיון להתאים את המנות לחיך הישראלי, תוך שמירת הטעמים הסיניים המסורתיים, באו לידי ביטוי בצורה מושלמת בכל מנה שהוגשה לשולחן!
החל מכוסות התה שהוגשו תחילה, לקוקטייל שתואם לרוח המחוז ועד למנות העיקריות והקינוחים שכבשו לי את הלב בייחודם!

מסורת סינית בפופ אנד פופ (צילום: יריב אלדד)
מסורת סינית בפופ אנד פופ (צילום: יריב אלדד)

קצת ממנות התפריט המיוחדות:

הונ-שאו-צ'אזה: חצילים בקרמל סיני- בצל ירוק,  יין אורז, שומשום, ג'ינג'ר. 69 ש״ח. 

צ'ואנג-יו-בין: מלאווח סיני בצל ירוק- אסאדו, תה יסמין, שום ירוק, בגריל פחם. 45 ש״ח.

מאו-זיי: דים סאם אדממה- נענע, חומץ, תה שחור, סוי בין, טחינה סינית. 79 ש״ח.

באנ-חואנ-גווא: סלט מלפפונים שבור – XO,  צ'ילי, כרוב לבן,  סאקה. 65 ש״ח.

סצ'ואנ-ניו-שו BEEF: פרוסות בקר צלוייות בתנור אבן – 5 ספייס, שמן סצ'ואן, כוסברה. 134 ש״ח.

צ'אינג-ג'אנג-יוו: בר-ים מאודה באדי תה ירוק – חמאת בוטנים, שעועית שחורה, יקיטורי, סוי בהירה, צ'ילי . 150 ש״ח. 

הונג-שאו-לו:  נתחי בריסקט בסויה שחורה – ציר דמי גלאס אדום, רוטב דן דן . 98 ש״ח. 

שייאה שרימפס רול: שרימפס בכוכב אניס, דפי טופו, קדאיף סיני, פטריות אויסטר. 78 ש״ח. 

צ'יקן קארי סיני:  נתחי פרגית במעשנה – כורכום , מדרס,  כוסברה ,קוקוס. 92 ש״ח. 

קבלו עצה ואל תפספסו את הערב המיוחד הזה, אתם תודו לי אחרי זה. 

פופ אנד פופ במסורת חדשה (צילום: יריב אלדד)
פופ אנד פופ במסורת חדשה (צילום: יריב אלדד)

שני במסעדת פופ אנד פופ (צילום: יריב אלדד)
שני במסעדת פופ אנד פופ (צילום: יריב אלדד)