אחרי החורף הקשה שעבר על החקלאים, שהתמודדו עם מחסור קשה בעובדים, אנחנו מתרגשים להשיק תפריט קיץ חדש שמבוסס ברובו על התוצרת מהשדות, המטעים, הרפתות והדירים של עמק חפר והסביבה, וכן, גם של כמה חברים יותר רחוקים.

מאחורי המנות העונה עומדים לא רק החקלאים, אלא גם אלפי מתנדבים, שעמלו יחד להציל את החקלאות שלנו.

בין חומרי הגלם שלנו העונה נמצאות עגבניות של סולי, דלעות ממשפחת מכלוף בחצב, חצילים, פלפלים ושאר ירקות מהחקלאי הצעיר נריה בגן יאשיה, לאבנה, יוגורט ושנקליש מערערה, פטה של יעקבס ועוד.

את המנות החדשות בעמק בראסרי יצרו שף עידו פיינר והצוות, וביניהן:

  • דלעת צלויה חמאה חומה, עירית, פקאן סיני, דלעת מוחמצת ושנקליש
  • ברוסקטת חצילים ויניגרט עגבניות, לאבנה, בצל סגול, פלפלים, גבינה מלוחה, שום ושמן זית
  • סלט תמנון כבוש לאבנה, גזר, שרי, פלפלים, בצל סגול, עשבי תיבול, ויניגרט חרז ושאטה
  • דג נא בצל, סלרי, מלפפון, 'לצ'ה דה טיגרה', שמנת חמוצה ועשבי תיבול
  • קלמרי קרם עדשים, עגבניות לחות, ירוקים, לחם קלוי וזעתר טרי
  • טרטר בקר בצל סגול, כוסברה, לימון, שמן שומשום ישראלי וקרם משוויה
  • רביולו קפרזה מוצרלה, עגבניות, חמאה ובזיליקום
  • שרימפס עגבניות שום, לימון כבוש, שמן זית, בצל ירוק ולחם קלוי
  • שיפוד שייטל פיתה, צ'יפס, משוויה חריפה ואיולי עמבה
  • שורט ריבס צ'מיצ'ורי תונסאי וסלט תפוחי אדמה חם