לקראת חג השבועות משק צוריאל והפטסירי בולנז'רי החדש שנפתח בכיכר מסריק בת"א, יגיש במשך שלושה ימים מתכונים שייצרה עבורו גורו האפייה קרן אגם, אשר מוכרת בזכות הבלוג המצליח שלה "נשואה למאפייה". זהו שיתוף פעולה בין משק צוריאל קרן אגם ו pate & puff שהחליטו להגיש מאפים מתוקים ומלוחים מבוססי גבינות עיזים.
הפופ-אפ ימשך מ8.5-10.5, ויוגשו בו 3 מאפים מעשה ידי קרן
1. מריטוצו עיזים.
2. עוגת גבינה באסקית.
3. קרואסונים מלוחים עם גבינת גאודה עיזים ואיבריקו.
שעות פעילות הפופ-אפ: 8:00-18:00. כתובת: מסריק 15 ת"א.