במלאת שנה למותו של סמ"ר שי ארווס ז"ל, משיקה קונדיטוריית ביסקוטי בשיתוף משפחת ארווס את "עוגת הקרמבו של שי" - מחווה קולינרית לזכרו של קונדיטור חובב מוכשר שנפל בקרב בצפון רצועת עזה במהלך מלחמת "חרבות ברזל".
אהבתו של שי לאפייה התגלתה כבר בילדותו המוקדמת. בתחילה צפה באמו זהבה בעת שהכינה את מאפי השבת, ועם הזמן החל לסייע לה במטבח. תשוקתו לתחום הובילה אותו לקורס אפייה וקונדיטוריה, אותו סיים בהצלחה יתרה. שי אף הקדיש עמוד אינסטגרם לתיעוד יצירותיו הקולינריות, וחלם להפוך לקונדיטור מקצועי - חלום שתיעד בסרטון אישי.
הקשר עם קונדיטוריית ביסקוטי נוצר מתוך רצון המשפחה להנציח את זכרו של שי ולהגשים את חלומו. אמיר פורת, בעלי הקונדיטוריה, התרגש מסיפורו של שי, ויחד עם השפים-קונדיטורים רוסלה יונה ויוחנן שניאור, יצר גרסה מיוחדת של עוגת הקרמבו - העוגה המזוהה ביותר עם שי. העוגה המחודשת משלבת בסיס שורטברד, קרמים של מוקה-שוקולד לבן ופטיסייר וניל, זילופי מרנג קרמבו וציפוי גנאש שוקולד חלב קריספי.
אסף גרניט נוטש את המסעדות שלו ליום אחד, ואתם לא תאמינו לאן הוא הולך
ברוחב הלב: יצאנו לאכול ולא עלה לנו ביוקר
"תהיו בשמחה, תפזרו טוב בעולם" - היה המוטו של שי, והוא מימש אותו הלכה למעשה. נודע בנדיבותו יוצאת הדופן, אם באפיית עוגות לחבריו ליחידה אחרי פעילות מבצעית או בהכנת עוגות יום הולדת לניצולות שואה.
שי התגייס בשנת 2021 לחטיבת גבעתי, שירת בפלוגת החוד והוכתר כחייל מצטיין. ב-7 באוקטובר לחם עם חבריו בכפר עזה, שם הצילו יחד 102 מתושבי היישוב. במהלך המבצע הקרקעי בצפון הרצועה, נפל שי יחד עם עשרה מחבריו ב"אסון הנמר" כשהוא בן 20 בלבד. הותיר אחריו הורים, ארבעה אחים, סב, אחיינים ובת זוג.
זהבה ארווס, אמו של שי, מספרת: "קונדיטוריה הייתה מרכז חייו של שי. רצינו להנציח את זכרו ומורשתו בדרך שהייתה משמחת אותו, ולכן היה טבעי לחבור לביסקוטי ליצירת העוגה האהובה עליו כל כך."
העוגה תימכר בכל סניפי ביסקוטי ובאתר.