כמעט חצי טון של שוקולד שימש לבניית הפאב המתוק שעשוי כולו משוקולד. הוא נחשב לבר הראשון מסוגו בעולם מסוגו. המקום שנפתח באזור פופולרי במזרח לונדון, מגיש בירה בכוסות עשויות משוקולד חלב שאפשר לאכול אותן בסיום המשקה.
הפאב שנפתח בחסות יצרנית הבירה קרלסברג, לכבוד חג הפסחא, יהיה פתוח לזמן מוגבל בלבד. היוזמים של הבר המתוק הבהירו כי המטרה היא לשלב בין שמחת האלכוהול לשוקולד של חג הפסחא הנוצרי. עומק החלל שלו מסתכם בכשלושה מטרים, גובהו כשני מטרים ואורכו כחמישה מטרים.
בתוך חלל המקום ניתן למצוא חפצים רבים שמצויים בכל פאב אנגלי טיפוסי. בין השאר תוכלו למצוא בו: לוח קליעה למטרה שנעשה בעבודת יד, כיסאות בר שנבנו בקפידה ומסך טלוויזיה שמשדר את רגעיה הגדולים של נבחרות הכדורגל האנגליות. כל הפריטים המתוקים עשויים במלאכת מחשבת משוקולד משובח, והתוצאה דומה להפליא למציאות.
פסל השוקולד ואמן המזון, פרודנס סטאייט, שעבודתו כוללת העתק בגודל טבעי של וינסטון צ'רצ'יל העשוי כולו מלחם, עבד בשיתוף פעולה עם קרלסברג בעיצוב ובבניית הפאב במשך שלושה חודשים.