מה בא לכם היום? פיצה עם רושפלד בתוספת כמהין שחורות? פירות ים בחמאה ושום? סדנת סושי? משלוח עד הבית של אוכל מוכן? או דרינק בשקיעה מול הים. כל זה ועוד בחדשות האוכל שלנו

קולקציית פיצות עולמית של השף יונתן רושפלד – כעת בפיצה גרינברג
השף יונתן רושפלד והמסעדן צביקי עשת לא נחים לרגע ויוצאים עם שלל פיצות חדשות מעשה ידיו של השף ב- PIZZA שבמתחם גרינברג. הפיצות שיצר רושפלד קיבלו השראתן משלל לוקיישנים ברחבי הגלובוס (אותם לא נזכה לראות בקרוב לאור הקורונה)- ממרכז אירופה ועד מרכז אמריקה. פיצה בניחוח הממלכה המאוחדת עם תועפות של גבינת צ'דר, דרך פיצה נפוליטנית המייצגת את האיטלקים עם כדור בוראטה ועד פיצה בהשראה פריזאית עם רוסט הודו וכמהין ועוד. סגנון הפיצה הוא נאפוליטני, בסיס דק ושוליים שמנמנים - וברוחו העולמית של התפריט, מוצע בתפריט גם שדרוג כל פיצה למחלקה ראשונה בכל נאפה בטאבון עצים.
חלק מהפיצות: נורדית מעושנת סלמון בעישון חם, קרם פרש, ריקוטה, בצלים, שמיר ופרמז'ן -תוספת מחלקה ראשונה- קאוויאר סלמון  / פאריסאית שווה רוסט הודו, תרד, קרם פרש, שום, בצלים ירוקים ופרמז'ן - תוספת מחלקה ראשונה- כמהין שחורות / מקסיקני טיל פרוסות משיפוד אל פסטור ענק, רוטב צ'יפוטלה, בצל סגול, סלסלת פלפלים ותירס לוהטת - תוספת מחלקה ראשונה- בקבוק בירה קורונה
פיצה גרינברג 25 - 03-7444022

הפיצות של רושפלד (צילום: אנטולי מיכאלו)
הפיצות של רושפלד (צילום: אנטולי מיכאלו)

חדש- מסעדת דגים ופירות ים בהרצליה-  לולה מרטין
המסעדן ויבואן הדגים אפי אלאלוף, פתח לאחרונה בהרצליה את מסעדת לולה מרטין עם תפריט פירות ים  עשיר במיוחד ודגים, עם מנות קלאסיות כגון פאייה לצד ורסיות ים תיכוניות עדכניות כמו כן יהיו במקום "חנות" דגים, ודוכן של fast food דגים שייקרא לולה מרטיןNext Door.
את התפריט בנה אפי אללאוף לו ניסיון רב שנים עם דגים ופירות ים ומי שיוציא את התפריט לפועל הוא השף גיל אלמליח.
לצד המסעדה, יהיה דוכן של Fish &chips, שייקרא לולה מרטין  Next Door, עם מנות של פירות ים ודגים מהירות וטעימות בטייק אווי בליווי מבחר של בירות, לחוויה דגים קלילה ושמחה. וגם אפשרות לקנייה במשקל של דגים ופירות ים טריים הביתה במחירי שוק.
מה בתפריט:  קוקי סאן זאק - ברוטב חמאה יוזו עמבה, ג'ינג'ר צ'ילי, עירית ונגיעת שמן צילי  / קרפציו דג לבן /  גראבלקס קרם פרש  /  תמנון אתונה סטייל – שמן זית ושום על פאבה / רוקט קצוץ דג בלימון,שקדים ולאבנה  /  שיפוד שרימפס על הגריל  /  קלאמרי ממולא בעשבי תיבול צרוב על הפלנצ'ה ומוגש על קרם עגבניות /  לברק בתנור בקארי יפני ועוד
שעות פתיחת הרצה: ראשון-רביעי 12.00-22.00 | חמישי-שבת 12.00-23.00
אבא אבן 10, הרצליה פיתוח | 09-7614242

לולה מרטין (צילום: גיל אבירם)
לולה מרטין (צילום: גיל אבירם)

על שום מה? רוטב השום של פאפא ג'ונס מגיע לפיצה
עכשיו גם אצלנו בארץ, כל הפיצות של פאפא ג'ונס - הפיצה האמריקאית המפורסמת, יגיעו עם רוטב השום המפורסם לא פחות. הרוטב שהתערובת שלו סודית, הוא סוג של חמאת שום נוזלית שטובלים בה את הפיצה כדי לעשות אותה מושחתת יותר.
בהצלחה לעורקים של כולנו. מה המחיר? 2 שקלים לכל מטבל.
www.papajohns.co.il

פאפא גונס רוטב (צילום: יחצ חול)
פאפא גונס רוטב (צילום: יחצ חול)

מעדניית קולינאריק בתפריט קיץ חדש
קולינאריק מציעה תפריט קיץ חדש המצטרף לעוד עשרות תבשילים ומעדנים לקחת הבייתה או להזמין למשרד. בקולינאריק מעדנייה מפוארת עם מחלקה שלמה שמציגה מידי יום תפריט יומי עשיר בארוחות חמות לצד מנות צד ותוספות ( עסקיות ב-39 ₪, עסקיות ב-49 ₪), מחלקת נקניקים ופסטרמות, מחלקת איטליז, מחלקת גבינות ומוצרי חלב, מחלקת לחמים ומאפים, מחלקת דגים ומאכלי ים, מחלקת מתוקים, מחלקת אלכוהול ויין , מחלקת פירות וירקות  ומחלקת מוצרי מזווה. לא מעט מכל המוצרים מיובאים באופן בלעדי על ידי בעלי המקום מרחבי אירופה.
תפריט הקיץ כולל: מבחר סלטי קיץ המשלבים את ירקות ופירות העונה, מנות Side המשלבות קטניות למינהן בשילובים דליקטסיים, מנות עיקריות עם שרימפס, רצועות בקר, עוף בקארי, לזניה ראגו בשר, מוסקה ומנות קלילות יותר המשלבות סלמון, בלינצ'ס עם גבינה/ בשר, פרחי כרובית אפויים בשמל וגבינת פרמז'ן, סוגי קציצות מגוונות טבעוניות ובשריות, לצד סנדביצ'ים.
קולינאריק קריית אונו- המייסדים 3 / קולינאריק חורב חיפה- חורב 15
להזמנות באתר עם משלוחים: http://www.kulinarik.co.il/

קולינאריק (צילום: יח''צ)
קולינאריק (צילום: יח''צ)

איסטנבול בראשון לציון
מסעדת הבשרים -  קמפניה, מתחדשת בתפריט חדש עם מנות טורקיות מעניינות. בכניסה למסעדה, יזכו הלקוחות להרגיש באיסטנבול החל מהשטיחים הפרוסים, המוזיקה האותנטית ומנות מהמטבח הטורקי.
 בין המנות: סיגר במילוי כבדי עוף, נענע פטרוזיליה בליווי טחינה ורודה ואיולי עריסה / סלט טבולה טורקי - בורגול, קוביות בטטה, אוכמניות יבשות, המון עשבים, מלפפון, עגבנייה ואגוזי לוז עם סורבה לימון / פידה דונר – מאפה סירה עם נתחי בקר וטלה , חציל אפוי וסלטון פטרוזיליה עם איולי שיפקה  /  כנאפה עם בשר ואנטריקוט וטלה, צנוברים סלטון פרש וטחינה ירוקה / נתחי סינטה על מחבת ברוטב יין
“קמפניה”, ברשבסקי 8 ראשון לציון, 03-9037667
כשר למהדרין

תפריט טורקי בקמפניה (צילום: עידן גרוס)
תפריט טורקי בקמפניה (צילום: עידן גרוס)

שעת השקיעה מול הים התיכון במסעדת אנימאר
אנימאר של השף הלל תווקולי, מזמינה אתכם לשבת מול החלון לים התיכון  בימים ב'-ה' בין השעות 17:00-19:00, לשעה של שקיעה אל מול אחת מרצועות החוף היפות בישראל, כשאת כל התפריט כולל יינות ואלכוהול תוכלו לקבל בהנחה של 25%.
הירקון 87 תל אביב

אנימאר (צילום: אוהד קב)
אנימאר (צילום: אוהד קב)

חדש #2- בר איטליה בנתניה
בר איטליה היא מסעדת בראסרי איטלקית בבעלות המסעדן הוותיק והמצליח, שימי שוורץ והשף, שחר ברנע. זוהי המסעדה האיטלקית השנייה של השניים אשר אוחזים במסעדת פומו האיטלקית המצליחה ברמת החייל. המסעדה הממוקמת בנתניה מול הים 
השף, שחר ברנע, יצר תפריט מגוון המורכב ממנות איטלקיות קלילות עם טוויסט ייחודי וממנות הדגל האהובות של פומו. הפסטות והפיצות מיוצרות בעבודת יד.
בין המנות בבר איטליה, פיצות מהטאבון, פורמאג׳י שמנת, פרמז'ן, גבינת פרובלונה, גבינת בושה, קונפי עגבניות שרי ורוזמרין 71 ₪ ; לה מארה דג ים ברוטב חריימה , פטה כבשים, פרמז'ן, צ'ילי ופטרוזיליה 73 ₪ ; בעיקריות אפשר לבחור משלל הפסטות,  פומודוריני ג'אלי ריגטוני ברוטב עגבניות צהובות וחמאה, בזיליקום ופרמז'ן 64 ₪ ; ניוקי די קסטניה ניוקי ריקוטה, מחית כמהין, ערמונים, פורצ'יני, פורטובלו, צ'ינזאנו ושמנת 78 ₪ ; רוטלו גלילי פסטה ממולאים בדלעת ערמונים, ראגו סיצליאני ופרמז'ן 79 ₪ ; עיקריות נוספות, המבורגר לחם בריוש, בשר מתערובת השף, רוטב יין אדום ודמי גלאס 84 ₪ ; פילה סלמון ירקות ירוקים בשמן זית ולימון 92 ₪.
המנות החדשות יוגשו לצד מנות הדגל המוכרות של פומו.
רחוב קהילת צפת 1, נתניה. מלון ווסט לגון טלפון : 09-7421113. שעות פעילות: ראשון - שבת: 12:00 עד אחרון הלקוחות

בר איטליה (צילום: אנטולי מיכאלו)
בר איטליה (צילום: אנטולי מיכאלו)

רשת Fresh Kitchen" " משיקה תפריט קיץ חדש
הרשת תשיק מנות בשילוב מנות סופד פוד, מנות טבעוניות, מטבח איטלקי וים תיכוני, שייקים ועוד. קונספט נוסף שצירפו לתפריט הקיץ החדש הוא מנות גדולות וזוגיות הכוללות שייקים, שתייה קלה ועוד מגוון הפתעות!
בין המנות שניתן למצוא בתפריט: מסבחה של דלעת וטחינה גולמית , מוגש עם סלט עדשים שחורות ובצלים חרוכים  /  פרוסות חלומי צרובות מוגשות על שערות קדאיף חמות עם זילוף של דבש וזרעי קצח / קוקי בום קרמל מלוח ובייגלה (קינוח זוגי) עוגה חמה של בצק עוגיות חמאה ושוקולד צ'יפס, מוגש עם גלידת שמנת וניל, שברי בייגלה וקרמל מלוח / מחבת בלקני זוגי - קוביות חלומי מוקפצות עם בטטה אפויה , חציל קלוי , בצל מקורמל , פטריות ושום קונפי , מעל 4 ביצי עין ועשבי תיבול , מוגש עם סלסלת לחמים שייק בוקר זוגי ומשקה חם לכל סועד
www.freshkitchen.co.il 

סדנת סושי חוויתית של "ריבר"
סדנת סושי אינטראקטיבית של ריבר בהדרכתו של ירון אלטיט השף וממקימי הרשת, בעל ניסיון של למעלה מ 20 שנה בתחום הסושי.
במהלך הסדנה ניתן יהיה ללמוד את אומנות הגלגול, להכיר את חומרי גלם היפניים, להתאים את הדגים הנכונים, להבין לעומק את יסודות הכנת האורז והאסתטיקה של המטבח היפני. כל הפעילות בסדנה מלווה במוסיקה ובאלכוהול יפני מסורתי – סאקה ושפע יינות ללא הגבלה. הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם. כל משתתף מקבל הביתה את המנות אשר הכין. הסדנה מתאימה גם לצמחונים. בסיום הסדנא יערך שולחן הכולל מבחר מנות ראשונות, מבחר מנות סושי ומנות נוספות מתפריט המסעדה.
משך הסדנא : כשעתיים וחצי. מתי: 20.7.2020 יום שני בשעה 19:30 עלות:  270 שקל למשתתף.
כשרות: רבנות. איפה: ריבר, רחוב סחרוב 26, ראשון לציון
לפרטים נוספים והרשמה : 050-2453536

סדנת סושי בריבר (צילום: יונתן בן חיים)
סדנת סושי בריבר (צילום: יונתן בן חיים)