מלון רמדה אוליביה נצרת ממשיך במסורת הסופ"שים הקולינרים והפעם מציג סופ"ש קולינרי בסימן חברות ודו קיום שיתקיים בחמישי עד שבת של ה 8/7-10/7 ויכלול בתוכו יצירה חוויות קולינריות אותנטיות שכולן חברות של אנשי קולינריה.
יום חמישי 8/7
קוקטייל קבלת פנים.
מירה איתן, כתבת היין של מעריב סנהדרינק ומגזין השולחן ואושית אלכוהול תעביר שיח על יינות ים תיכוניים שילווה בטעימת יינות.
ארוחת ערב – שף המלון, רמי אבו ליל מארח את השף עינב אזגורי (בושוויק) לארוחה משותפת.
יום שישי 9/7
ארוחת בוקר אל מול נוף העיר נצרת.
סדנת צילום אוכל בסלולר של צלם האוכל גיל אבירם.
ארוחת ערב חגיגית גלילית אותנטית של השף ראמי אבו ליל.
חאפלה נצרתית ב"סולטנה", הרופטופ החדש של המלון שיפתח בימים הקרובים, בלווי מופע רקדנית בטן והרבה שמחה.
יום שבת 10/7
ארוחת בוקר אל מול נוף העיר נצרת.
סיור קולינרי של שווקי נצרת עם רמי אבו סאלם, מזומ"ש המלון ואיש הקולינריה דוד קישקה.
סדנת בישול מהמטבח המקומי .
מחיר הסופ"ש הכולל 2 לילות, טעימת היין, ארוחות הערב החגיגיות, הסדנאות והסיורים יעלה 2950 ₪ לזוג.