לאור ההצלחה והביקוש הרב שהיה לארוחות הטעימות שהתקיימו בחודש יולי, ממשיכים במסעדת רביבה הקומה השניה את ארוחות הערב ופותחים עוד 3 ערבים במהלך חודש אוגוסט (16-17-18/8) עם ארוחות שף לצד 3 ערבים בדגש על קוקטיילים. ברביבה מדגישים שזו יריית הפתיחה למגוון אירועים קולינריים בקומה השניה וממש בימים אלה עומלים על "אצירת" לוח אירועים עם אירוחים של מגוון שפים ואנשי אלכוהול, בנייה של ארוחות קונספט וכו' שיקררו את הימים החמים.
שף אידית פדידה, תגיש ארוחת טעימות בהשראה תפריט המסעדה בדגש על חומרי גלם של קיץ וחווית קולינרית ייחודית. התפריט כולל 8 מנות, וילווה בתפריט קוקטיילים שהותאם במיוחד על ידי נועם הס זוכה תחרות הברמנים העולמית World Class 2018 ישראל.תפריט ארוחת הטעימות: פנקוטה תירס לבן, פצפוצי שום שחור, וקרמבל ליים צ'ילי / בצק פריך עם טרטר בקר, ג'ל בצלי שאלוט וקולי עירית / אספרגוס מעושן, קרם שקדים, בצל מוחמץ וקרוטונים / דג נא, סלט ענבים, סלרי ושאלוט, שמן סלרי וריוויון / לוקוס צרוב, קרפלך מנגולד לבן וריקוטה, חמאת עגבניות שרי צהובות וכורכום טרי, שמן ארוגולה ועלי ראשד / פילה בקר צלוי, שקד עגל פריך, גרטן תפוח אמה וסלרי, במיה תאילנדית וציר בקר, משמש ובהרט / /טארטלט ליים, מרנג ופטל אדום / פטיפורים
הארוחה כוללת מים מוגזים, קפה ותה אך אינה כוללת יין מחיר הארוחה: 350 ש"ח לסועד
שבוע לאחר מכן, ב 24-25-26 לאוגוסט, נועם הס עובר לקדמת הבמה ומעלה ערב שכולו קוקטיילים עם תפריט חדשני ומינימליסטי, המבוסס על חומרי גלם ייחודיים וטכניקות שונות מתחום המיקסולוגיה. התפריט כולל 18 קוקטיילים, המחולקים לקטגוריות לפי הגדרת טעם וצבע. את הערב ילווה תפריט אוכל שנבנה על ידי שף אידית פדידה, הכולל מנות קטנות, באווירה משוחררת, שימוש בחומרי גלם מגוונים וטעמים עזים ובעיקר אוכל המחמיא לאלכוהול. תפריט אוכל: פרעצל ענק עם חמאת שום שחור/ עגבניה ירוקה מצופה פירורים, שרימפס, איולי ליים ועשבים /גבינת חלומי צלויה, קרם פלפל כתום מעושן ושקדים פריכים בכורכום /מולים בחמאת יין ורוזה, צנונית מוחמצת וקרוטוני טרגון / בטן חזיר, משמש, חסה אייסברג ווינגרט הבנרו / טבעות קלמרי פריכות, איולי קפיר ליים, ארוגולה ואננס חריף / /טטאקי סינטה, שומר צלוי בדבש, זית סורי וטימין / פיצטה עם מרגז, שאלוט ווינגרט צ'ילי עשבים / טרטר אמריקן עם קולסלאו קיצי / המבורגר וואגיו בבריוש עם ברביקיו אפרסקים
בערבים אלה ההזמנה חופשית מתפריט הקוקטיילים והאוכל
הזמנת מקום לכל הערבים בלינק או בטלפון 050-9006402