סנדויץ' סלט ביצים שהוא מוש

מצרכים:
לחמנייה ארוכה לבנה
בצל קטן קצוץ
מעט שמן לטיגון
4 ביצים קשות קטנות 
כף שטוחה מיונז
מלח
פלפל שחור
שני מקלות בצל ירוק
מלפפון ירוק/ חסה 

אופן ההכנה:
לאחר שהרתחנו ובישלנו את הביצים, נגרד אותן בפומפיה גסה, ובמקביל נטגן את הבצל עד להזהבה בלבד. נערבב בקערה את הבצל המטוגן, הביצים הקשות, המיונז, המלח והפלפל. נמלא את הלחמניה בנדיבות בסלט ביצים ונוסיף את הירקות. יאמי.

כמה פשוט ככה טעים. מאפה נאמן כריך סלט ביצים (צילום: גיל אבירם)
כמה פשוט ככה טעים. מאפה נאמן כריך סלט ביצים (צילום: גיל אבירם)

סנדויץ' סלט טונה בשתי דקות

מצרכים: 
2 פרוסות עבות של לחם מחמצת (אני אוהבת את הכריך הזה עם לחם זיתים)
עלי חסה רעננים
פרוסות עגבניה

לסלט טונה:
קופסא של טונה בשמן מסוננת היטב
גבעול בצל ירוק קצוץ
גבעול סלרי קצוץ
1 מלפפון חמוץ קצוץ קטן
מיץ מחצי לימון
קורט מלח
כף גדושה מיונז (אפשר לייט)

אופן ההכנה: 
בקערה קטנה נשים את כל מרכיבי הסלט, נערבב היטב ונבדוק טעמים. להרכבת הכריך נניח על פרוסת הלחם כמות נדיבה של סלט טונה, מעל את עלי החסה והעגבניות, נסגור לכריך ונהנה מביס מושלם.

לא מתחכם. מאפה נאמן כריך טונה (צילום: גיל אבירם)
לא מתחכם. מאפה נאמן כריך טונה (צילום: גיל אבירם)

סנדויץ' גבינה צהובה שהוא וואו

מצרכים:
לחם לבן או לחמניה לפי הטעם 
ממרח חמאה 
4 פרוסות גבינה צהובה מהסוג שאתם אוהבים 
פרוסות עגבניה
5 זיתים שחורים מגולענים
2 עלי חסה טריים
5 עלי בזיליקום טריים

אופן ההכנה:
פורסים את הלחם או חוצים את הלחמניה לאורכה. מורחים את החמאה משני הצדדים, מסדרים את פרוסות הגבינה הצהובה, מניחים מעל פרוסות העגבניה, החסה, הבזיליקום והזיתים. בתאבון.

שלמות. מאפה נאמן כריך גבינה צהובה  (צילום: גיל אבירם)
שלמות. מאפה נאמן כריך גבינה צהובה (צילום: גיל אבירם)