החומרים:
חופן שקדים פרוסים, קלויים
כפית של ממרח חרדל גרגירים
2 כפות שמן זית
מיץ מ–½ לימון סחוט
מלח ופלפל שחור, לפי הטעם
1 שקית (600 גרם) שעועית ירוקה עדינה מוקפאת, סנפרוסט
½ שקית (300 גרם) מיני ברוקולי מוקפא, סנפרוסט
⅓ כוס מים
1 בצל סגול חתוך לפרוסות דקות
חופן חמוציות מיובשות
אופן ההכנה:
מחממים ⅓ כוס מים בסיר בגודל בינוני על להבה גבוהה. כשהמים מעלים אדים מוסיפים את השעועית והברוקולי, מכסים את הסיר ומאדים 2־3 דקות. מסננים ומעבירים לקערה.
מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים היטב.
אפשר להגיש את הסלט חם, או להכין אותו שלוש שעות מראש ולהגיש קר.