קרואסון בוקר עם גבינה לבנה, ביצה מקושקשת ואבוקדו
החומרים:
- חבילת גבינה לבנה 5% תנובה
- 2 קרואסונים חמאה
- 4 ביצים
- חמאה
- אבוקדו
- 100 גרם עלי רוקט
אופן ההכנה:
- חותכים ופותחים את הקרואסונים לשניים. צורבים קלות כל צד עם מעט חמאה על מחבת או בתנור עד לקבלת צבע מעט שחום וקריספי.
- טורפים את הביצים ומבשלים במחבת עם מעט חמאה תוך כדי ערבוב עד לקבלת מקושקשת רכה ונימוחה. חשוב להוריד מהאש עוד לפני שהביצה עשויה כדי לא להגיע לבישול יתר.
- מורחים בנדיבות גבינה לבנה על הקרואסון, מסדרים אבוקדו חתוך, מקושקשת רכה ועלי רוקט.
- מזלפים מעל שמן זית בנדיבות וסוגרים בחצי הקרואסון השני.
בתיאבון!
הכתבה נכתבה בשיתוף תנובה