כולנו נתכנס הערב (חמישי) אל שולחן החג חגיגי, לחגוג את חג השבועות. מתלבטים עדיין מה להכין לאורחים? לא רוצים לבוא לארוחה אצל ההורים בידיים ריקות? אירגנו לכם מתכון מיוחד לסלט שישתלב מעולה באווירה החגיגית.
סיפור אהבה צ'יזי: כך נערכים חובבי הגבינות המושבעים לשבועות
מדובר בסלט מיקס פטריות עם משולשי גבינת גאודה עיזים קריספיים. סלט פרשי וטעים במיוחד עם גבינת גאודה קריספית מבחוץ ונימוחה בפנים, חגיגה של מרקמים וטעמים בפה.
מרכיבים
150 גרם גאודה עיזים
100 גרם פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
50 גרם פטריות שימג'י
50 גרם פטריות יער
50 גרם פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות בינוניות 1*1 ס"מ
100 גרם עגבניות שרי צהובות ואדומות חצויות לחצאים
100 גרם עלי רוקט
2 כפות שומשום קלוי
1 כף בוטנים קלויים גרוסים
לציפוי הגאודה
כוס פירורי לחם 1
ביצים 2
כוס קמח 1/2
לרוטב הסלט
20 גרם כוסברה
20 גרם פטרוזיליה
20 גרם שמיר
1 שן שום
1/4 כוס חומץ
1 כפית חרדל
1/4 כוס טריאקי
1/4 כוס דבש
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל