ברוסקטה ים תיכונית
החומרים:
½ כוס פסטו של אוליביה
קליפה מגוררת מלימון אחד
2 בגטים חצויים לאורך ולרוחב
2 כפות שמן זית
4 פלפלים אדומים קלויים, חתוכים לרצועות
חבילת גבינה צפתית חתוכה
למשולשים
מלח אטלנטי, פלפל שחור גרוס,
לפי הטעם
מעט עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
מערבבים את הפסטו עם קליפת הלימון המגוררת.
משמנים מעט את חצאי הבגט וקולים אותם במחבת או בתנור. מורחים את ממרח הפסטו, עליו מניחים את רצועות הפלפל הקלוי ומשולשי הצפתית.
מתבלים במלח, פלפל ובזיליקום ומגישים.
בתיאבון!