עוגת תפוחים בחושה קלה להכנה

צמחונים או טבעונים? כך תיערכו בקלות וביעילות לקראת ארוחת החג הקרבה
שנהיה לראש: חמישה מקומות שכדאי להכיר לקראת ראש השנה

מרכיבים:
4 תפוחים גדולים / 6 תפוחים קטנים
2 כפות גדושות סוכר חום בהיר (דמררה)
4 ביצים L
כוס סוכר
כפית אבקת קינמון גדושה
1/2 כוס שמן
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות כ-10 דקות מראש.
2. קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות. שמים את קוביות התפוחים בקערה ומוסיפים את הסוכר החום. מערבבים ומשאירים בצד.
3. בקערה נפרדת טורפים את הביצים והסוכר בעזרת מזלג במשך כמה שניות.
4. מוסיפים לקערה זו את תכולת הקערה עם התפוחים שהכנו קודם, שמן, קמח וקינמון ומערבבים לעיסה אחידה בעזרת כף או מרית.
5. מעבירים את העיסה לתבנית משומנת ומשטחים באופן שווה.
6. מכניסים את התבנית לתנור ואופים במשך כ-45 דקות או עד שהעוגה יציבה וזהובה וקיסם יוצא נקי ויבש.
7. מומלץ לפדר באבקת סוכר ולקשט עם פרוסות תפוחים כמו בצילום.

שתהיה שנה טובה ומתוקה!

המתכון באדיבות משק תמם גבע כרמל - מהחקלאי לצרכן