עוגיות שושנים:
מרכיבים לבצק:
- 200 גרם מחמאה
- 2 חלמונים
- 1 אבקת אפיה
- 1/2 כוס סוכר
- 4 ו1/2 כוסות קמח
- 1/2 כוס מיץ תפוזים
מרכיבים למילוי:
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 1 כוס סוכר
- 1 סוכר וניל
- 2 חלבונים
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
- לבחוש היטב בקערה מחמאה, חלמונים, סוכר ומיץ תפוזים.
- להוסיף אל התערובת קמח ואבקת אפיה וללוש במיקסר עם וו גיטרה.
- להקציף חלבונים, סוכר, אינסטנט פודינג וסוכר וניל.
- לחלק את הבצק לארבעה כדורים. לפתוח כל כדור בנפרד ולמרוח עליו מהתערובת.
- לגלגל בצורת רולדה ולחתוך. מניחים על נייר אפיה כך שהצד שנוגע בסכין הוא הגב.
- אופים כ-25 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.
בתאבון!