עוגיות שושנים: 

מרכיבים לבצק: 

  • 200 גרם מחמאה
  • 2 חלמונים
  • 1 אבקת אפיה 
  • 1/2 כוס סוכר
  • 4 ו1/2 כוסות קמח
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים

מרכיבים למילוי: 

  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 2 חלבונים

אופן ההכנה: 

מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • לבחוש היטב בקערה מחמאה, חלמונים, סוכר ומיץ תפוזים. 
  • להוסיף אל התערובת קמח ואבקת אפיה וללוש במיקסר עם וו גיטרה.
  • להקציף חלבונים, סוכר, אינסטנט פודינג וסוכר וניל.
  • לחלק את הבצק לארבעה כדורים. לפתוח כל כדור בנפרד ולמרוח עליו מהתערובת.
  • לגלגל בצורת רולדה ולחתוך. מניחים על נייר אפיה כך שהצד שנוגע בסכין הוא הגב.
  • אופים כ-25 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות. 

בתאבון!