המצרכים:
לרוגלך:
3 כפות גבינת נפוליאון 16% בטעם טבעי
3 כפות גדושות ריבת חלב
2 כפות קוקוס טחון
1 חבילת עלי מלאווח "מעדנות"
ביצה
לסירופ סוכר:
¼ כוס מים
¼ כוס סוכר לבן
אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל־180 מעלות.
להכנת סירופ הסוכר, מניחים בסיר קטן את המים והסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים כ־2 דקות נוספות ומכבים את הלהבה. בקערה בינונית מערבבים את גבינת השמנת, ריבת החלב והקוקוס הטחון.
מרדדים עלה מלאווח בין שני ניירות אפייה עד שעיגול הבצק גדל בערך ב־30%. מורחים כשליש מהמלית על הבצק, מרדדים עלה מלאווח נוסף ומכסים בעזרתו את המלית.
בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה, מחלקים את עיגול הבצק ל־8 חלקים שווים (כמו משולשי פיצה). מרימים כל חלק, מותחים אותו מעט בידיים על מנת שיתארך ומגלגלים לצורת רוגלך. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
ממשיכים כך עם ארבעת העלים הנוספים. מניחים את המאפים כך שיהיו מעט רווחים ביניהם, ואופים 20־25 דקות, עד שהמאפים משחימים. מברישים אותם בהרבה סירופ ומגישים.