אצ'ו אה פפה, המרכיבים (ל–4–5 מנות):
- חבילת ספגטי (עדיף מסוג דק)
- 200 גרם פתיתי גבינת גבע פרמזן קולקשן
- 1–½1 כפות פלפל שחור גרוס טרי
- 50 גרם חמאת תנובה
אופן ההכנה:
- בסיר גדול מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- מעט לפני שהפסטה מוכנה, ממיסים במחבת גדולה את החמאה, הגבינה והפלפל השחור.
- כשהפסטה מוכנה, שומרים כוס ממי הבישול ומסננים את הפסטה.
- מוסיפים כחצי כוס ממי הבישול למחבת עם הגבינה והפלפל השחור ומבשלים עד לקבלת רוטב קרמי. אם הוא נראה סמיך מדי, ניתן להוסיף עוד כמה כפות של מים.
- מערבבים פנימה את הפסטה שסיננו ומערבבים היטב עם הרוטב.