פיצה דאבל מוצרלה
המרכיבים:
לבצק:
250 גרם קמח לבן תופח
1 גביע (200 מ"ל) יוגורט תנובה 3%
½ שקית (100 גרם) פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
½ כפית מלח
1 כף שמן זית
להרכבת הפיצה:
3 כפות רוטב עגבניות מוכן לפיצה
½ שקית (100 גרם) פתיתי
מוצרלה "השף הלבן"
תוספות לפי העדפה (זיתים / פטריות / בצל / תירס וכו')
אופן ההכנה:
הכנת הבצק: במיקסר עם וו לישה שמים את כל מרכיבי הבצק ומעבדים כ־5 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
מחממים מחבת רחבה מאוד (בגודל הפיצה או יותר) על אש גבוהה.
על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעיגול בעובי ½ ס״מ. לאחר קבלת הגודל הרצוי מעבירים בזהירות בידיים או בעזרת נייר אפייה את בצק הפיצה למחבת החמה למשך 3 דקות, תחתית הבצק צריכה להיות זהובה ואפויה. מעבירים את הבצק מהמחבת לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
מחממים את התנור ל־200 מעלות טורבו. שמים מעל הבצק רוטב עגבניות, פתיתי מוצרלה ותוספות מכל סוג שאוהבים.
מכניסים לתנור ל־10־12 דקות או עד קבלת צבע זהוב.
חותכים למשולשים ומגישים חם, בתיאבון!