תירס קוריאני
החומרים (ל–3 מנות):
- 500 גרם תירס בשימורים
- חצי חבילת פתיתי טריו השף הלבן
- 1 כף סוכר
- קורט מלח
- 2 כפות מיונז
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל־200 מעלות טורבו.
- מסננים היטב את התירס ומעבירים לקערה.
- מוסיפים 2 כפות מיונז, 250 גרם גבינת טריו השף הלבן וסוכר ומתבלים לפי הטעם. מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים לכלי אפייה, מפזרים מעל גבינת טריו ואופים כ־10 דקות עד שהגבינה נמסה ומשחימה. מגישים חם.
בתיאבון!