בפרק הראשון של "סנהדרינק", תוכנית הרדיו החדשה 103FM בהגשת ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר, התכנסו השלושה באולפן כדי להרים כוסית ולשוחח על כל מה שחם בעולם האלכוהול בישראל.

בין לגימה ללגימה, שוחחו המגישים על החדשות האחרונות בתחום, טעמו משקאות מיוחדים ונהנו ממנות גורמה שהוכנו במיוחד עבור התוכנית. אחד האורחים בפרק היה השף יאיר יוספי, הבעלים של מסעדת "ברוט". יוספי שיתף את המגישים בתובנות שלו על עולם הקולינריה של ימינו, דיבר על החשיבות של שימוש בחומרי גלם איכותיים ועל הקשר בין אוכל לאלכוהול.

סוגי יינות (צילום: אינג'אימג')
סוגי יינות (צילום: אינג'אימג')

אורחת נוספת בפרק הייתה העיתונאית טליה לוין ("מעריב"), שהתגלתה כחובבת יין מושבעת. לוין סיפרה על הרגלי השתייה שלה ועל יין מיוחד שנתקלה בו לאחרונה, שהפך לאחד האהובים עליה.

השף ליאון אלקלעי, שף ידוע ומוערך, סיים את הפרק עם מתכון מיוחד לפסטה אליו אוליו עם טוויסט אסיאתי מפתיע. המתכון פשוט להכנה ומתאים לכל מי שאוהב אוכל טעים וייחודי.

"סנהדרינק" היא תוכנית קלילה המציעה למאזינים הצצה לעולם האלכוהול והקולינריה בישראל. התוכנית משלבת בין מידע מעניין, טעימות מרתקות ואורחים מיוחדים.

האזינו: