שוק האוכל של דיזנגוף סנטר, הראשון שהביא לישראל את בשורת דוכני האוכל המוכן, חוגג 25 שנות פעילות ומתחדש בדוכנים חדשים.
שוק האוכל, הפועל בימי חמישי ושישי, מציע כעת מגוון של כ-40 דוכנים עשירים במאכלי עדות וטרנדים קולינאריים חדשים, שניתן גם להזמין במשלוחים.
מבקרות ומבקרי השוק יוכלו לרכוש במקום כרטיסיית טעימות שכוללת 5 טעימות של מנות ושתייה קלה, בעלות של 60 שקלים.
אז מה נאכל?
הצ'ונטיה של סורוצקין - בני הזוג מנחת הטלוויזיה קורין גדעון ואיש העסקים חילי סורוצקין מציעים אוכל ביתי ומיני מעדנים משולחן השבת שלהם. קורין מביאה את המטבח היהודי ספרדי – צרפתי, הארצישראלי, שעליו גדלה וחילי מגיע מהמטבח היהודי הפולני.
בין המנות: חלות ומאפים, ג'חנון ביתי, סלט ביצים וכבד קצוץ, דגים בגריל וחריפים, עוף בפירות יבשים וקציצות כרישה, גפילטע ועוד.
ממתקים של פעם, מבית השוקולטיירית עדי אנדולט - הממתקים נרקחים בעבודת יד לפי שיטות ההכנה המסורתיות מחומרי גלם משובחים: שוקולד בטעם פסיפלורה או ליצ'י, סוכריות בטעם קפה או תפוז, מרמלדה בטעם הדרים וטופי.
OLALA - מקרון בוטיק - מקרונים העשויים מקמח שקדים (ללא גלוטן) בעבודת יד ומרכיבים אמיתיים בלבד וללא תמציות, נמכרים במארזים ובשלל טעמים: מקרון פטל, מקרון דובדבן, מקרון שוקולד חלב, מקרון קפה, מקרון שוקולד בלגי ומקרון קרמל, מקרון תות, מקרון פסיפלורה, מקרון קוקוס, מקרון פיסטוק ומקרון ג'נדויה.בורקס רמלה - מאפה טורקי שהתחיל את דרכו בשנות החמישים בעגלה קטנה וצנועה בשוק רמלה. בורקס רמלה מתמחה בעיקר בבורקס הטורקי שהבצק שלו עובר לישה ארוכה, כדי להשוות לו טעם מיוחד. לצד הבורקס מוגשים ביצה קשה, חמוצים ורסק עגבניות או פלפלים חריפים.
המאפה הבוכרי - דוכן הפחמימות האולטימטיבי והכי טעים שיש. תמצאו בו גוזגיג'ה (סמסה) עם בשר טלה או בקר ובצל קצוץ או במילוי דלעת מתובלת; צ''יבורק - כיסון בצק מטוגן בשמן עמוק במילוי בשר טחון מתובל עם עשבי תיבול; בילישי - סופגנייה בוכרית; ועוד מלא דברים טובים.
הטוניסאי של אלי - מסעדה טוניסאית, קטנה וביתית מרמלה, שמציעה בדוכן פריקסה ממולא בטונה, חריף, תפוח אדמה, ביצה קשה, ממרח פלפלים וזיתים. הכי קלאסי והכי טעים.
טרופיקו - בר בריאות באווירה טרופית מפירות וירקות טריים ללא תוספות סוכר וללא חומרים משמרים. תמצאו שם מיצים טבעיים, שייקים מפירות טריים, אסאי עם מגוון תוספות לבחירה, מוזלי ומגשי פירות מעוצבים.
כנאפה ובקלאווה מעוספיה בצפון ישר ללב תל אביב - כנאפה בעבודת יד על בסיס גבינת עיזים במתיקות מעודנת, פיסטוקים וסירופ סוכר. בקלאווה – מאפה העשוי שכבות וביניהן מילוי של אגוזי המלך או פיסטוקים טחונים ממותק בסירופ מי סוכר.
בירה LELA - אלי (אליקו) בכר, האדם שמאחורי המותג, איש הייטק בעברו מכין בירות כבר כמה שנים. בדוכן הוא מוכר בירת חיטה, בירת אייל אדמונית ובירה סטאוט. לאחרונה נוספו טעמים נוספים: בירה בסגנון פילזנר ובירת תמרים, שמתאימה גם לנמנעים מגלוטן.
סלטי הסנטר - סלטים טריים שנעשים במפעל קטן באור יהודה בעבודת יד. הדוכן מציע מגוון סלטים: מטבוחה, סלט סלק, סלט ביצים, 5 סוגי סלטי חצילים, סלט אבוקדו ועוד. לצד הסלטים נמכרות בדוכן חלות טריות עם שניצלים, שניתן להרכיב ממגוון הסלטים הנמצאים בדוכן.