אילה חסון פרסמה בערוץ עשר שאהוד ברק נפגש בנפרד עם משה (בוגי) יעלון וציפי לבני. מעניין אם עדכנו את גבאי על הפגישות הללו. בנוסף אילה חסון הראתה בתוכניתה איך באופן שיטתי לפיד השחיר את הפגישות עם נוני מוזס ביומנו בזמן שהיה שר האוצר. 



ליאור חורב, שהיה יועצו של משה כחלון והיה גם יועצו של המפכ"ל רוני אלשיך העיד בשנת 2016 שהיו מפגשי תיאום בין בכירים במחנה הציוני, בכירים ביש עתיד וגורמים בידיעות האחרונות בתקופת הבחירות. תמיד אמרו לי שאין ראיית זהב בנושא, הנה יש הקלטה שלו. אינני בקי בכל חוקי הבחירות אך יש לי הרגשה שיש איזושהי בגישה בטוהר הבחירות כשגוף מסחרי מתאם בין שתי מפלגות אי התקפה כדי לקבל פרסום.
 
יש גם עדות של חברת הכנסת זהבה גלאון שסיפרה שהופעלו עליה מסכת לחצים כדי שתעזור להעביר את חוק ישראל היום. עד כה יאיר לפיד לא הסביר מה היה בפגישות הללו למעט הבקשות שלו לסיקור חיובי. האם דיברו על חוק 'ישראל היום'? דבריו של השופט המנוח חיים כהן נכונים. אכיפה בררנית היא רשע. צריך לחקור את התיקים 1000, 2000 ו-4000 מכל הכיוונים ולא רק מהכיוונים הנוח של 'לא ביבי - לא מעניין'. 

בעיני אגב, היחסים בין פוליטיקאים לעיתונאים הם חלק מהמשרד הפוליטי ומלכתחילה לא היו צריכים לחקור. כל מגע בין עיתונאי למקור מעורב באינטרסים. מנגד, אם חוקרים את נתניהו על סיקור חיובי ב'וואלה', שלא היה בפועל, צריך לבחון גם את זה כי חוק 'ישראל היום' כן עבר בקריאה ראשונה בכנסת. אתם חושבים שאנחנו מטומטמים? שאנחנו לא רואים? אנחנו נמשיך לשלוח פניות ליועמ"ש בנושא.
 

עורך התוכנית, איתמר פליישמן, הוסיף: "אני לא חושב שמדובר בעבירה פלילית אך מכיוון שהייתי שם וראיתי את הדברים מקרוב אני יכול לומר ש'ידיעות אחרונות' לא בחלו באמצעים להעביר למי שצריך להצביע בעד חוק 'ישראל היום' שאם הוא לא יעשה זאת יורע לו מאוד. לא מדובר בסיקור חיובי או לא אלא ממש בסחיטה באיומים. אני מזמין את הפרקליטות והמשטרה להזמין אותי לחקירה. אני לא חושב שמדובר בעבירה פלילית אך אם המשטרה והפרקליטות סבורים שכן - שיזמינו אותי".