מאזין שעלה לשידור בתוכניתה של ד"ר מאיה רוזמן ב-103FM תהה באשר לייצור הקפה הנמס שקונים בחנויות. "ייצור הקפאין של הקפה הקנוי עשוי מתוצאה כימית או טבעית? קראתי שזה נוצר ממים ואדים". רוזמן השיבה "הלוואי שזה היה נכון" ואמרה כי היום כל מזון עובר תהליך כימי מסוים.
"נשק יום הדין": כל מה שצריך לדעת לקראת הדיון הדרמטי בחוק הנבצרות
כתב חדשות 13 טוען שהותקף בהפגנה: "בגלל שאני חובש כיפה"
בנוסף חשפה את הפרטים שקראה באשר לייצור הקפה: "משרים את פולי הקפה בתוך תמיסה עם חומר שהוא סופח את הקפאין, אממה, הוא גם קצת נספג בתוך פולי הקפה. ואז משרים אותם בחומר אחר כדי שיספח את החומר הזה, זה לא נספח לגמרי. החומר הזה משתמשים בו בתעשייה לקצף ולספריי ג'וקים, זה נשמע גרוע מאוד ואנחנו צריכים לסמוך עליהם שהם שוטפים את פולי הקפה מהכל. העניין הוא שאין לנו היום משהו שהוא חד משמעית בריא לגמרי".
יש לך זמן פנוי? למה שלא תלמד/י אנגלית? לחצו כאן לשיעור ניסיון מתנה וללא התחייבות>>
האמור בכתבה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד