יוגורט עם תותים מהווה שילוב מושלם של טעמים וצבעים. גם מבחינה תזונתית זה שילוב מושלם - ביוגורט כמות גדולה של סידן, שדרוש לבניית עצם, תפקוד מערכת העצבים והשרירים.
על פי מחקרים שבוצעו לאורך השנים, ספיגת סידן משתפרת כשיש בארוחה ויטמין C. במילים אחרות, אם אוכלים יוגורט ככה סתם באמצע היום, ייספג ממנו פחות סידן, מאשר אם מצרפים לו משהו שמכיל ויטמין C.
כפי שאמרנו בתחילת התוכנית, תותי שדה הם אחד המקורות העשירים לוויטמין C. קערית עם כוס של תותי שדה פרוסים ומעליהם יוגורט טבעי, עם זילוף של דבש או סילאן – זה פינוק אמיתי, בריא, וגם דיאטטי.