אם אי פעם גזרתם על עצמכם דיאטה, ודאי שמעתם את המיתוס, שצריכת פירות היא האויב של הגזרה הנחשקת שלכם, בשל הסוכרים והפחמימות שבהם. אלא שלא כל סוגי הסוכר מזיקים, ואם צורכים אותם במידה, יש להם גם יתרונות בריאותיים.

בואו לשדרג את האנגלית שלכם: לחצו כאן לשיעור ניסיון מתנה וללא התחייבות>>

בדוח שחיברו מומחים מאפליקציית Healthifyme מוצעת רשימה של פירות שתכולת הסוכר בהם נמוכה יחסית, ויהיו בחירה חכמה ברגעים שפשוט חייבים משהו מתוק.

אבטיח

אבטיח מורכב מ-92% מים, ועל כן הוא מכיל את אחוז הפחמימות הנמוך ביותר. הוא מכיל 7.5 גרם פחמימה ו-6.2 גרם סוכר למאה גרם פרי. בנוסף, הוא עשיר בוויטמיני A ו-C, ובנוגדי חימצון.

מלון

המלון עשיר בוויטמנים ומינרלים דוגמת בטא קרוטן, אשלגן וויטמין C. הוא מכיל 7.8 גרם סוכר בלבד לכל מאה גרם פרי.

אפרסק

אולי תופתעו לשמוע, אבל אפרסקים דלים יחסית בפחמימות ועשירים בנוגדי חימצון שתורמים לבריאות העין. הם מכילים 8.3 גרם סוכר ועד 10.1 גרם פחמימה למאה גרם פרי.

לחצו כאן וקבלו את עיתון מעריב לחודש מתנה למצטרפים חדשים<<<