"אתה המוצא האחרון שלי", כך פנה אפק דומב מלמד, צעיר עם צרכים מיוחדים שנמצא על הרצף האוטיסטי, לאודי חדאד, מנהל מרפאות קופ"ח מאוחדת ברחובות, לאחר שלדבריו עבר ממקום למקום ולא הצליח להתקבל לעבודה. אפק, יחד עם תומר מוסאילוב ואורי גבע הם שלושה צעירים עם צרכים מיוחדים, שאיש לא הסכים לקבל לעבודה. כיום אפק הוא יד ימינו של מנהל המרפאות, ואף נבחר לעובד מצטיין מחוזי. תומר, בן שירות עם צרכים מיוחדים, התמנה לעובד אחזקה שמסייע למחלקות המרפאה, ואורי, גם הוא עם צרכים מיוחדים ואף התמודד עם חרם ונידוי בילדותו - מסייע בחדר האחיות.
"לא ידעתי לקראת מה אני הולך", מספר אודי חדאד, מנהל המרפאות ברחובות, "אנחנו פתחנו עבורם את הדלת וגרמנו להם להרגיש שווים. הם קמים כל בוקר עם תחושה שהם חלק ממשהו חשוב ומשמעותי. אפשר לשלב אותם בכל מקום עבודה, הכול תלוי ברצון שלנו כחברה ובחשיבה יצירתית של המעסיקים".
אחד מכל שני אנשים עם מוגבלות כלשהי - פיזית, תקשורתית, קוגניטיבית או נפשית - אינו עובד. שיעורי התעסוקה של אנשים עם מוגבלות בכל הענפים בשוק העבודה עדיין נמוכים לעומת אנשים ללא מוגבלות, והמשמעות היא שאנשים שיש להם מה לתרום נשארים בבית ונשענים על קצבאות. "אפק, תומר ואורי הפכו לחלק בלתי נפרד מהמרפאה", מסכם חדאד, "הם מסורים וממוקדים במשימות, בעלי רצון גדול להוכיח את עצמם, וככה אנחנו עוזרים להם בהכנה לקראת העתיד".