הכתבה נכתבה בשיתוף אוביטר
- הכירו את: "בירבזאר", מבשלת בירה ורשת ברים, המנוהלת על ידי גל אלון. הרשת מונה 6 סניפים ברחבי הארץ. סניף אחד בירושלים בשוק מחנה יהודה, 4 בתל אביב בשוק הכרמל, שוק הפשפשים, הבימה, לבונטין, אברהם הוסטל ועוד בר נייד בשם ג'יפסי).
- שנת הקמה: "הסניף הראשון שלנו בשוק הכרמל נפתח בשנת 2013. שנה קודם לכן, בירבזאר עוד הייתה חלום של כמה בחורים שרצו לקחת חלק בתעשיית בירות הקראפט בישראל. את הבירה הראשונה הכין המייסד, ליאור וייס במטבח בדירת הרווקים שלו בחיפה".
- מי עומד מאחורי: "ליאור וייס, בוגר הטכניון וחולה בירה הוא המייסד של "בירבזאר", אני, גל אלון, משמש כמנכ"ל וכשותף".
- איך השפיעה עליכם המלחמה: "נאלצתי לסגור 6 מהסניפים שלנו של "בריבזאר", עצירה מוחלטת. החלטתי לנסות ולמצוא דרכים להמציא את עצמנו מחדש, הקמנו שוק איכרים, בהתנדבות מלאה, בשטח המבשלה שלנו. משמח אותי מאוד שמגיעים אלינו אלפי אנשים שבאים לקנות מוצרים לשבת וגם לשתות בירה מנחמת".
- מי הנפגעים הישירים: "הנפגעים הישירים שלנו הם עשרות העובדים שלנו שאין להם כרגע עבודה לצערי. וגם, כמובן, חשבונות הבנק שלנו".
- מה המסר שלנו למי שקורא: "המסר שלי הוא להמשיך להיות אופטימי, לא להפסיק להתנדב ותמיד לנסות להמציא את עצמכם מחדש. זה עוזר כדי לשרוד ואפילו להתפתח".
- איך יוצרים קשר: https://beerbazaar.co.il/
ליריד העסקים הוירטואליים - הפרויקט של התאגדות העסקים הקטנים
הכתבה באדיבות פורטל המשפט obiter.co.il
הכתבה הינה במסגרת שיתוף פעולה עם חברת אוביטר, במידה ומצאתם טעות בכתבה מוזמנים לשלוח את התיקון למייל: [email protected]
(לצורך איתור מהיר של הכתבה, חשוב להקפיד לכלול במייל את הלינק של הכתבה).
(לצורך איתור מהיר של הכתבה, חשוב להקפיד לכלול במייל את הלינק של הכתבה).
הכתבה נכתבה בשיתוף אוביטר