עדכונים חיים

חגורת האש מתרחבת: צה"ל בתקיפה עוצמתית בדיר אל בלח | צפו

המשא ומתן לעסקה יתחדש מחר בקהיר, כשעל פי הדיווח ברויטרס יש הסכמה על משך ההפוגה בעזה. במקביל, ישראל ממשיכה להתנגד לחזרתם של התושבים לצפון הרצועה

תקיפה בעזה תקיפה בעזה (צילום: צילום מסך)
מעריב אונליין

צה"ל תוקף באזור קארארה שבחאן יונס

צה"ל ממשיך לתקוף את אזור קארארה שחלקו שטח חקלאי רווי במערך תת קרקעי ו'מדינת חמד', שכונה שנבנתה במימון אמיר קטאר ובמרביתה התגוררו פעילים ובכירים מתנועת חמאס.

לכתבה המלאה

מעריב אונליין

צבע אדום בעוטף עזה

אזעקת צבע אדום נשמעה בכיסופים שבעוטף עזה.

מעריב אונליין

חגורת האש מתרחבת: צה"ל בתקיפה עוצמתית בדיר אל בלח

בעזה מדווחים על תנועה של כוחות מתמרנים מחאן יונס צפונה לכיוון מחנות המרכז, במקביל לתקיפות האוויריות. דיווחים מעזה על יותר מ-70 תקיפות. חמאס מבצעים ירי מאסיבי של פצצות מרגמה לאזור שבו נצפתה התקדמות קרקעית של צה״ל באל-קרארה.

תקיפה בדיר אל בלח (צילום :רשתות ערביות)
מעריב אונליין

רויטרס מפי מקורות מצריים: המו״מ להפסקת אש בעזה יתחדש מחר בקהיר

סוכנות הידיעות רויטרס דיווחה היום (שבת) כי המשא ומתן להפסקת אש בעזה יתחדש מחר בקהיר. על פי הדיווח, ישנן כמה הסכמות בין הצדדים כמו: משך ההפוגה בעזה, שחרור החטופים והאסירים הפלסטיניים. כמו כן, הפערים נוגעים לנסיגת כוחות צה״ל מצפון הרצועה והחזרת תושבי האזור לבתיהם.

תמונתו של סמל עוז דניאל בהפגנה לשחרור חטופים (צילום: אבשלום ששוני)תמונתו של סמל עוז דניאל בהפגנה לשחרור חטופים (צילום: אבשלום ששוני)תמונתו של סמל עוז דניאל בהפגנה לשחרור חטופים (צילום: אבשלום ששוני)

 
מעריב אונליין