היה זה מושב חורף סוער במיוחד, שעמד רובו ככולו בסימן הרפורמה המשפטית - שבינתיים הוקפאה. שלושה חודשים, שעות על גבי שעות, גם בימים לא שגרתיים, כמו ישיבות מליאה בימי ראשון וחמישי שהוקצו לצורך חקיקת סעיפי הרפורמה.
לאורך כל המושב התחושה הייתה שמרבית החקיקה נגעה לצורך בשימור שלמות הקואליציה והדיפה של ניסיונות משפטיים ופוליטיים לערער אותה. לצד חוקים כמו תיקון האיזון בוועדה לבחירת שופטים, העבירה הכנסת את חוק הנבצרות אשר מונע את הוצאתו של ראש ממשלה לנבצרות שלא מסיבות רפואיות או נפשיות. בנוסף קודמה סוגיית הגבלת הביקורת השיפוטית של בג"ץ על מינוי שרים, בעקבות החלטת בג"ץ שלא לאפשר ליו"ר ש"ס ח"כ אריה דרעי לכהן כשר הפנים והבריאות בממשלת הימין, זאת לאחר הרשעתו בפרשת עבירות המס.
בנוסף פעלה הקואליציה לקדם במרץ את חוק המתנות, לאחר פסיקת בג"ץ כנגד הסיוע הכלכלי לייצוג משפטי של ראש הממשלה בנימין נתניהו על ידי בן דודו, שכבר הלך לעולמו. ללא חוק שכזה, ייאלץ נתניהו להחזיר את הכסף שניתן לו למטרה זו ליורשיו של מליקובסקי. מנגד, הפילה הקואליציה את הצעת החוק לאיזוק אלקטרוני לגברים אלימים.
חוקים נוספים עסקו בשינוי שמות משרדים, עם דגש על השם לאומי בתוכם. המשרד לביטחון לאומי, המשרד למשימות לאומיות ועוד ועוד. חקיקה נוספת אפשרה מינוי של שר נוסף בתוך משרד, כאשר רק בימים האחרונים ראינו את דודי אמסלם ממונה לשר במשרד המשפטים.
עוד חוקים שעברו: חוק שלילת אזרחות וגירוש מחבלים עבר בקריאה שלישית במליאה, כמו גם ביטול חוק ההתנתקות, כך שהשהייה בשטחי צפון השומרון שפונו בתוכנית ההתנתקות תהיה חוקית. גם חוק החמץ עבר ונכנס לספר החוקים לפני חג הפסח, כפי שתכננה הקואליציה. כמו כן, גם תקציב המדינה לשנים 2023 ו־2024 אושר בקריאה ראשונה.
ואסור לשכוח גם ששעות רבות של מליאה, לצד עבודה קשה, יצרו עבודה לא מעטה לוועדת האתיקה של הכנסת, שדנה בתלונות על השיח הקשה והיצרי בין חברי כנסת. התקווה כעת היא שבמושב הבא יעסקו חברי הכנסת מהקואליציה ומהאופוזיציה בחוקים להקלת יוקר המחיה המאמיר, ויסייעו לכלל אזרחי ישראל.
היום יהיה היום האחרון שבו תתכנס מליאת הכנסת לפני יציאה לפגרת הפסח. הכנסת תחזור לפעילות ב־17 בחודש, עם כינוס ועדות הכנסת השונות. היום צפוי להיות דל יחסית בדיונים, והם יעסקו בעיקר בנושאים הקשורים לתקציב המדינה. בנוסף, יתכנסו ועדות הכספים והעבודה והרווחה.
בשלב זה, אחד החוקים החשובים שאותם מקדמת הקואליציה עוסק בתגמולים ובקצבאות בהתאם לשינויים וליוקר המחיה. מדובר בין היתר בהצעת תקנות הנכים (הסכום המקסימלי שמותר לנכות מתגמוליו של נכה) ובהצעת תקנות הנכים (השתתפות המדינה בהוצאות ביטוח חיים ובהוצאות ביטוח סיעודי), וזאת בעקבות התייקרות הביטוחים.
בינתיים, יו"ר הכנסת אמיר אוחנה יצא לביקור בהודו לפגוש את מקבילו מהפרלמנט המקומי. בהמשך גם צפוי לראשונה אירוע של מימונה בכנסת בהיקף רחב ובהזמנת וביוזמת היו"ר אוחנה.