הסומלייה (אוצרת יין) הבריטית וורנר בוין חשפה טעות נפוצה שחובבי יין נוהגים לעשות כאשר הם לא מסיימים לשתות את הבקבוק ונשאר להם עוד מהמשקה.
בסרטון שהפך לוויראלי בטיקטוק וזכה ליותר מ-2.5 מיליון צפיות היא הסבירה כי אם תסגרו עם פקק שעם את הבקבוק, חמצן יחדור דרך החורים הזעירים שבפקק וייכנס לבקבוק, ובכך יפגום בטעמו של היין.
בוין אף הציעה דרך חלופית לסגירת הבקבוק ואמרה כי מומלץ למזוג את היין שנותר בבקבוק לצנצנת או מיכל אטום כלשהו. "כל מה שאנשים צריכים לעשות הוא לאטום את המיכל במכסה והיין יהיה מוגן".
אחד הגולשים התבדח על הנושא וכתב שזה מפתיע שמישהו שותה ולא מסיים בקבוק של יין: "שאריות יין. קראתי על זה אבל מעולם לא חוויתי את זה. חשבתי שזה מיתוס אורבני!".
גולש אחר כתב: "בונוס למסיבה! אתה יכול פשוט לשתות אותו ישר מצנצנת הריבה".
@confidenceuncorked If you never have leftover wine, this life hack isn’t for you :) Don’t knock it till ya try it! #winehack #lifehack #winetip #winetasting #sommelier #somm #masonjar #storage #wine101 #cork #lifechanging #gamechanger ♬ Blue Blood - Heinz Kiessling