ד"ר ממינה, רופאת עור במקצועה, פנתה לרשת החברתית TikTok כשהיא לצד אימה, וזאת כדי לחלוק את סוד היופי שלהן - ולא, אין לזה שום קשר למוצרי טיפוח שאנו בדרך כלל קונים בהרבה מאוד כסף כדי לדחות את תהליכי ההזדקנות.
בסרטון שהפך לוויראלי וגרף כחצי מיליון צפיות, הרופאה אמרה: "עוד טיפ לאנטי-אייג'ינג שלמדתי מאמי היפנית - תה מהשכבה העליונה של הבצל". השתיים הציגו כיצד הן מכינות תה מהשכבות החיצוניות של הבצל, בדיוק אלה שאנו זורקים לפח האשפה. בנוסף, השתיים הציגו את התהליך מתחילתו ועד סופו.
יש לך זמן פנוי? למה שלא תלמד/י אנגלית? לחצו כאן לשיעור ניסיון מתנה וללא התחייבות>>
כדי להכין את התה, שוטפים תחילה את קליפות הבצל ביסודיות ולאחר מכן מייבשים אותן בשמש במשך כמה שעות. אחר כך, מכניסים את הקליפות לתוך סיר מים ומניחים להן להתבשל במשך 15 עד 30 דקות. כשהתה מוכן מסננים אותו לתוך ספל וזהו - הוא מוכן לשתייה.
הקליפ צבר 55 אלף לייקים ואלפי צפיות של גולשים שהתלהבו (או להפך) מהרעיון. גולש אחד כתב: "אפשר גם להרתיח קליפות תפוזים, אולי אפשר לשלב אותן יחד עם קליפות הבצל". שני כתב: "אני אנסה את זה, תודה רבה". שלישי הוסיף: "אימא שלך נראית בת 50 מקסימום. מקסים".