בעל ממרכז הארץ, טוען כי אשתו הוזמנה למסיבת מחזור של בית הספר בו למדה ובהזמנה נכתב בין היתר כי המוזמנים הם רק בני הכיתה ללא בני או בנות זוג. האישה הלכה למסיבה בהסכמה ובעידוד בעלה, אבל הסיום של המסיבה לא היה כפי שהבעל חשב.
בני הזוג נשואים 14 שנים ולהם שלושה ילדים. לדברי הבעל, אשתו הלכה למסיבה אבל לא חזרה מיד לאחר שהסתיימה. לעורכת הדין שרין סולן הוא סיפר כי המסיבה התקיימה אצל אחד מחברי הכיתה, היום גרוש בעצמו. למעשה, כל בני ובנות הכיתה הגיעו לאירוע, שם פגשה אשתו את מי שהיה בן הזוג שלה לפני שהתגייסה לצבא במשך כמעט שנה.
"אשתי לא ענתה לטלפון במשך שעתיים, החל מסיום המסיבה בחצות ועד לשעה שתיים לפנות בוקר", סיפר הבעל. לעומת זה האישה טענה כי המסיבה לא הסתיימה בחצות והיא נשארה עם כולם עד שתיים לפנות בוקר. "לא נשארתי במסיבה עם חברי לכיתה לבד".
מנגד, הבעל טען כי אסף עדויות מחברים משותפים ולדבריו רעייתו והחבר לכיתה היו יחד כל הערב ואף הסתודדו וצחקקו. עוד טען כי הגרסה של אשתו שקרית. "יש כאלה שראו אותה מתחבקת עם החבר מהתיכון ומסתודדת אתו ויש עדויות כי נפרדה ממנו רק בסמוך לשתיים אחרי חצות".
עוד טוען הבעל באמצעות עוה"ד סולן כי ההתנהגות הזו של אשתו היא סיבה מספיק טובה לשלילת הזכאות לכתובה. המחלוקת הזו שלחה את בני הזוג ליישוב סכסוך עוד בטרם שמיעת ההוכחות.
עוה"ד סולן הסבירה כי בידי הבעל לא מעט הוכחות, חלקן מתועדות. בהחלטה יוצאת דופן קבע בין הדין כי כל הנוכחים במסיבת המחזור יגיעו למתן עדות ויספרו את אשר ראו, האם הבחינו בקשר מיוחד והאם נכונה הטענה כי בסיום המסיבה, כשכולם התפזרו הם אכן נותרו לבדם.
הזימון המפתיע הזה הוליד התנגדות והחברים לכיתה טענו כי מדובר במסיבה פרטית וכי אין להם רצון להיות חלק ממחלוקת משפטית. "אין להפוך אירוע חברתי לאירוע משפטי חקירתי", טען אחד המשתתפים במסיבה ולכן אין לערב אותו ואת חבריו כעדים.