בעקבות תוצאות הבחירות, עסקי "חדרי הזעם" בארה״ב חווים גל חסר תקדים של הזמנות. חדרי זעם הם למעשה מקומות המציעים לאנשים אפשרות לנפץ חפצים בסביבה מבוקרת ובטוחה, על מנת להוציא את הזעם שלהם. בשנים האחרונות חדרי הזעם הפכו למוקד משיכה עבור אלה המחפשים דרך לפרוק את תסכולם מהחיים ומתוצאות הבחירות בפרט.
הדוגמה הבולטת ביותר היא Letz Rage בפיצ'בורג, שם נרשמו 14 הזמנות בארבע שעות בלבד - עלייה של 13 הזמנות לעומת אותה תקופה בשבוע הקודם, ופי שניים מהממוצע היומי הרגיל. בריאן ליפומי, בעל המקום, מספר ל-Bostonglobe שאחד הלקוחות אף ביקש במפורש להרוס דמות המייצגת את "הפרצוף הטיפש והרשע" של הנשיא הנבחר.
תופעה דומה נצפתה במספר מקומות נוספים באזור: ב-Smash 'N' Splash נרשמה התאוששות מרשימה אחרי תקופה שקטה, ו-House of Rage מדווח שכמחצית מלקוחותיו הגיעו בעקבות הבחירות. ב-Vent התקבלו 11 הזמנות ליום אחד, כשרוב המזמינים ציינו "שחרור רגשי" כסיבה לביקור, במקום הסיבות הנפוצות של "ניסיון משהו חדש" או "בניית ביטחון עצמי".
מעניין לציין שעוד לפני הבחירות, ב-Break Room במנצ'סטר, לקוחות כבר הביאו תמונות של פוליטיקאים שונים, כולל דונלד טראמפ וטד קרוז, לתלות על הקירות בזמן פעילותם. חלק אף בחרו להירשם תחת שמות מחאה כמו "פוליטיקה מחורבנת" ו"דחויי החירות".
ליפומי מציין שלקוחות רבים מגיעים למקום כדי להתמודד עם משברים אישיים, כמו בגידות וטרגדיות משפחתיות, וחלקם אף מופנים על ידי המטפלים שלהם. "אנחנו לא שופטים אף אחד", הוא מדגיש, "ואנשים כמעט תמיד יוצאים מכאן באופוריה".
התופעה משקפת מגמה רחבה יותר: חדרי זעם, שהראשון בהם נפתח ביפן ב-2008 בתגובה למשבר הכלכלי, משמשים כיום מקום לגיטימי לשחרור מתחים ורגשות שליליים. דניאל ויילר, שפתחה את Vent בעקבות תסכולי הקורונה, מסבירה שאירועים משמעותיים כמו בחירות יכולים לעורר תחושות של חוסר אונים, ולפעמים אנשים פשוט זקוקים ל"התקף זעם מבוקר".