לפי תחקיר של BR24 הגרמני, החזית העממית לשחרור פלסטין (PFLP), המוגדרת כארגון טרור על ידי האיחוד האירופי מאז 2002, הפעילה את אתר האינטרנט שלה באמצעות שרתים בגרמניה ובקנדה עד אמצע אוקטובר השנה. כך עולה מבדיקת מומחה IT שאישר את ממצאי התחקיר.

על פי הדיווח הגרמני, האתר שימש להפצת תכנים אנטישמיים, אנטי-ישראליים ואנטי-מערביים, וכלל הפניות לערוצי טלגרם של הארגון. סטיבן סטלינסקי, ממכון המחקר האמריקאי MEMRI, אמר ל-BR24 כי ה-PFLP היה שותף בהתקפת ה-7 באוקטובר. "הארגון פרסם בזמן אמת סרטונים של חבריו המשתתפים בפיגוע", אמר סטלינסקי. בראיון שנותח על ידי MEMRI, בכיר בארגון אישר: "ה-PFLP היה אחד הארגונים שהשתתפו במבצע ה-7 באוקטובר".

לפי משרד הפנים הגרמני, כפי שנמסר ל-BR24, הסנקציות האירופיות אוסרות על כל פעילות עסקית עם ארגוני טרור, כולל העמדת משאבים כלכליים לרשותם. סאמן נזארי מארגון Alliance4Europe, הפועל לזיהוי והתמודדות עם דיסאינפורמציה, קרא להגביר את הפיקוח על הסנקציות: "מבצעי מידע זרים נשענים לעתים קרובות על שרתים באיחוד האירופי".

שירות הביטחון הגרמני דיווח ל-BR24 כי ה-PFLP מגייס "באמצעות פעיליו או חבריו לפעולות תעמולה והתקהלויות", שולל את זכות קיומה של ישראל ומטיף בגלוי למאבק מזוין נגד המדינה היהודית. למרות זאת, באופן מפתיע, ה-PFLP אינו מוגדר כארגון אסור בגרמניה.

האנס-יעקב שינדלר מארגון Counter Extremism Project הביע ל-BR24 חוסר הבנה מוחלט לכך שה-PFLP נמצא ברשימת הטרור של האיחוד האירופי אך אינו אסור בגרמניה. חבר הפרלמנט הגרמני סטפן תומאה מה-FDP דורש מהמשרד לביטחון פנים בהנהגת ה-SPD לפעול: "אסור לנו לתת מרחב לארגוני טרור. גרמניה חייבת להסיק מסקנות מכך שה-PFLP נמצא ברשימת הטרור של האיחוד האירופי".

הרב הראשי פנחס גולדשמידט, נשיא ועידת רבני אירופה, אמר בתגובה ל-BR24 כי העובדה שה-PFLP טרם נאסר בגרמניה היא "שערורייתית". לדבריו, "היחס הרופס לאורך השנים לארגוני טרור כמו חמאס, חיזבאללה ו-PFLP ולתומכי הטרור כמו איראן מדגים את התמימות בה הפוליטיקה מתמודדת עם סיכוני ביטחון, בזמן שחברות אירופאיות מרוויחות מכך".

החברה הגרמנית שסיפקה את השרתים הודתה בפני BR24 כי אכן העמידה שרתים לשימוש הארגון, וציינה כי ננקטו צעדים בנושא.