טל חוטינר סוגר עוד לילה של שתייה ופותח את היום עם סיידר תפוחים שממש עכשיו עשה עלייה. תראו מה הנגאובר עושה לאנשים

כשממש, אבל ממש לא בא לי בירה וזה קורה, בדרך-כלל כשיש לי הנגאובר, אחד הפתרונות הטובים ביותר הם סיידר. שיכר התפוחים נותן פתרון מתקתק עד יבש לכמות האלכוהול הנמוכה שדרושה כדי להתחיל את היום אחרי לילה של שתיה ובלי הטעמים המרירים של הבירה או כל משקה אלכוהולי מהז'אנר. אבל זאת כמובן לא ההזדמנות היחידה לשתות סיידר.

אוהבים סיידרים? (צילום: יח"צ)
אוהבים סיידרים? (צילום: יח"צ)
אוהבים סיידרים? (צילום: יח"צ) בביקורנו האחרון במבשלת פאפו במושב צלפון, בין טעימת בירה כזאת לאחרת, הוציא מוטי – הבעלים, כמה כוסות של סיידר יבש ונהדר מהחבית. כמובן שאותה חבית לא זכתה לראות עוד יום... עד עכשיו היו בארץ כמה סוגים נחמדים וטובים של סיידרים כמו מאגנרס האירי, סיידאפקט מהגולן או באסטרדס המצוין ממבשרת ציון. ממש בימים אלו עושה עלייה הסיידר הנמכר בעולם סטרונגבואו. הסטרונגבואו יוצר לראשונה באנגליה על-ידי H.P. Bulmer בשנת 1962 ומאז נרכש ונרכש וכיום נמצא המותג בבעלות הייניקן. זהו הסיידר הנמכר בעולם ובאנגליה ולפני מספר שנים הושק גם בשאר אירופה והגביר את טרנד הסיידר האירופאי. בסופו של דבר הסיידר נותן פיתרון טוב למי שמחפש משקה פחות מכביד ומנפח מבירה או פחות מעצבן מיין מבעבע לא איכותי. גם לחולי הצליאק או הסובלים בכלל מרגישות לגלוטן מהווה הסטרונגבואו פתרון טוב מאחר ואינו מכיל גלוטן. את הסיידר (5% אלכוהול) ניתן יהיה להשיג ממש בקרוב ברשתות במחיר הוגן של כ-7.5 שקל לצרכן לבקבוק של 330 מ"ל. רצוי לשתות בכוס מלאה קרח ולדעתי, בעיקר בבוקר...